PRIČETEK VADB

Teden od 14.9. dalje, bomo začeli aktivno z nadaljevanjem vadb na določenih lokacijah vse do oktobra, na prostem. Nato se selimo v telovadnice. Prijavljeni so povabljeni preko mailov, do nadaljnega še sprejemamo nove vadeče.

OŠ IHAN/ vabljeni vsi, ki Vas zanima program GIBALNE URICE, vsak ponedeljek ob 17 uri, zbor pred vhodom v šolo.

OŠ IHAN/ vabljeni vsi, ki Vas zanima program DRUŽINSKA ATLETIKA , vsak ponedeljek ob 17 uri, zbor pred vhodom v šolo.

OŠ DRAGOMELJ/ vabljeni vsi, ki Vas zanima program ATLETSKA ABECEDA, vsako sredo od 17-18 ure, zbor zadaj za šolo, tribune igrišča.

KAMNIK-STADION MEKINJE/ vabljeni vsi, ki Vas zanima program ATLETSKA ABECEDA, vsak četrtek od 17.30-18.30 ure, zbor pred vrati stadiona MEKINJE.

Obvestilo za vse vadeče:

Leto bo verjetno kar posebno, kajti razmere, kot vam je znano niso ravno rožnate, a vse bomo preživeli z mero strpnosti in dobre volje.
Do oktobra bomo vadili na prostem. Pred šolo in za šolo, na travniku. Zato pridite primerno oblečeni in obuti. Priporočam kakšno jopico po aktivnosti. S seboj imejte tudi pijačo za odžejanje.
Če bo dež, takrat vadba odpade (dobite SMS), vadbe v tem primeru tudi ne bomo računali.
1. mesec pa bo vadba oblikovana glede na prisotnost.
V telovadnici pa se bomo malo znašli. Ponavadi so garderobe kar nabito polne. Na voljo bodo vse garderobe, izkoristili pa bomo tudi hodnike in se nekoliko razporedili med seboj. Naj bo oddaljenost ene družine do druge 1.5m, če le mogoče. V garderobah starši oz. spremljevalci uporabljajte maske.
Vsak, ki z vadbo pri nas začne, mora izpolniti pristopno izjavo in izjavo za covid.

Prisotnost otroka je potrebno nujno javiti vadilteju-ici na vadbi, zaradi lažjega spremstva prisotnosti tudi zaradi razmer COVID.

Na vadbo naj hodjo le zdrave osebe.

IZAVA COVID-ZA VADEČE

PRISTOPNA IZJAVA-ZA VADEČE

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!