DRUŽINSKE VODNE URICE

Letošnjo sezono odpiramo nov program vadbe v bazenu in sicer družinske vodne urice. Namen je, da celotna družina aktivno preživi skupni čas med tem, ko naredite nekaj zase in se hkrati zabavate. 

Program je zasnovan približno tako, da nekaj vaj izvajajo otroci na svoji progi, odrasli na svoji progi nato pa se združite. Skupaj se bomo igrali zabavne vodne igre, se lovili v vodi, iskali zaklade,…

TERMINI

Program: Dan: Ura: Lokacija: Opombe:
Družinske vodne urice
Sobota
11:15 - 12:00
Cirius Kamnik
Od 3 leta dalje.

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

Družinske vodne urice so primerne za celotno družino. Otroci naj bodo stari vsaj 3 leta, saj bo nekaj malega aktivnosti potekalo tudi ločeno (sosednja proge). 

Prijava na program je obvezna. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, maila info@sadmavrica.si ali telefona 031 314 870.

Dosegljivi smo tudi za vsa morebitna vprašanja.

Predprijava je potrjena s plačilom avansa – 15,00€ na TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON). Naslov: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale. Namen: ime in priimek otroka/plavanje, sklic: nrc.

Celoten račun prejmete po elektronski pošti s strani računovodstva (racunovodstvomavrica@gmail.com). Če ste se odločili, da s tečajem ne bose nadaljevali, ste nas dolžni obvestiti na info@sadmavrica.si. V primeru, da se ne odločite za obiskovanje vadbe avans zadržimo in je namenjen kritju stroškov enega obiska. V kolikor se odločite pa se avans odšteje od mesečnega zneska. 

  • Mesečni obisk za celotno družino: 70,00€/mesečno

*Vključuje starša oz. skrbnika ter otroka oz. otroke. Če starši kdaj ne uspete, vas lahko nadomeščajo drugi člani družine, npr. teta, stric,…

Članarina je všteta v ceno in se obračuna pri formiranju računa.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. Naši člani imajo članske ugodnosti (cenejše aktivnosti). 

Program vodijo vaditelji rekreacije in licencirani vaditelji plavanja.

Osebe v društvu niste zavarovane. Zavarovanje urejate v lastni režiji.