NAJEM ANIMATORJA

Na podlagi pedagoškega znanja in izkušenj s področja športa in s pomočjo strokovne ekipe smo razvili številne programe aktivnosti in tečajev za otroke, s pristopi, ki so otrokom zelo blizu in kažejo odlične rezultate. Aktivnosti izvajamo s prilagojenimi igrami, s pomočjo katerih otroke pripeljemo do želenega znanja.

V društvu imamo veliko športnih pripomočkov, ki jih s pridom uporabljamo. V tečajih drsanja, rolanja in rolkanja ponujamo tudi izposojo zaščitne opreme, med katero spadajo čelade in ščitniki. V primeru rolanja pa imamo tudi 15 parov nastavljivih rolerjev, ki jih s pridom uporabljajo tisti, ki nimajo svoje opreme.

NAJEM VADITELJA-ANIMATORJA DRSANJA 25€/h Vodi lahko do 3 otroke/sočasno Če je oddaljenost od Domžal več kot 25km se plača potni strošek vaditelja 0,26€/km

NAJEM ANIMATORJA ROJSTNI DAN 35€/h Vodi lahko nekje do 12 otrok Če je oddaljenost od Domžal več kot 20km se plača potni strošek vaditelja 0,26€/km. V najem ni vključena športna in ostala oprema, ustvarjalni material… Doplačilo je še strošek vaditeljev na poti. 
Cena za 2-urni najem z našo opremo znaša 100,00€. 

Za redne najeme vaditeljev se dogovarjamo po dogovoru.

Za ponudbo pišite info@sadmavrica.si, 031 314 870