pOGOSTA VPRAŠANJA

V nadaljevanju odgovarjamo na nekaj najpogostejših vprašanj. 

Vsekakor dobrodošli. Prijave na vadbe sprejemamo preko celega leta, tako da se lahko pridružite kadarkoli

Omogočamo vam poskusno vadbo, kjer lahko pridete na vadbo pogledat, jo preizkusit in se nato odločite, ali boste z vadbo nadaljevali ali ne. Cena poskusnega termina za vadbe je 15,00€. 

Ob prijavi prejmete obvestilo za plačilo avansa v vrednosti 15,00€, ki pokriva prvo, poskusno vadbo. V kolikor se odločite za nadaljevanje vadbe, se znesek 15,00€ odšteje od mesečnega obroka. V kolikor se odločite, da z vadbo ne boste nadaljevali avans predstavlja plačilo za poskusno vadbo.

Obvestila o vaši odsotnosti načeloma niso potrebna, saj je odločitev o obisku vadbe vaša. 

V kolikor boste zaradi bolezni odsotni dlje časa nam sporočite, da bomo prilagodili račun. Velja ob odsotnosti na vsaj 3 terminih. 

Nadomeščanje vadbe je možno le v primeru prijave na Mavrično abecedo gibanja. Za druge vadbe nadomeščanje ni mogoče. Vadbo lahko nadomeščate na družinski atletiki! O nadomeščanju se dogovorimo individualno preko emaila. 

  • TEČAJ PLAVANJA: pri tečajih plavanja, ki se odvijajo v centru Cirius Kamnik organiziramo en dodaten termin, ki se ga lahko udeležite v primeru, da ste katerega od terminov zamudili. Točen termin bo javljen vsem prijavljenim pravočasno.
  • TEČAJ ROLANJA: nadomeščanje ni možno. V primeru daljše odsotnosti – zdravstveno potrdilo se dogovorimo individualno.

V kolikor se odločite za odjavo od vadbe je potrebno odstop oz. odjavo sporočiti na naš e-poštni naslov info@sadmavrica.si, mi pa bomo nato postopali skladno s splošnimi pogoji. 

Ne glede na to, ali ste na vadbi bili prisotni ali ne je potrebno vadnino plačevati redno. Ob prijavi na vadbo izberete letni program, kjer vaša morebitna odsotnost ne pomeni, da zneska za določen mesec ni potrebno plačati. 

Tu veljajo izjeme glede bolezni – če boste odsotni več kot 3x (npr. zaradi zvina noge,…) z zdravniškim obvestilom vam prilagodimo plačilo. 

Med šolskimi počitnicami in prazniki vadba odpade. 

V mesečno plačilo so vključene povprečno 4 vadbe mesečno, kakšen mesec jih je 5, zaradi počitnic pa kakšen mesec 3 in se potem v koledarskem letu izvede povprečno 4 obiske mesečno.