PUSTOLOVSKI ROJSTNI DAN

Pustolovski rojstni dan pričnemo aktivno z predstavitvijo načrta za iskanje skritih zakladov, ki jih najdejo pustolovci. Skrijemo 3-5 zakladov, ki skrivajo zanimive vsebine. Vsak zaklad pa prinaša nove in nove gibalne in zabavne naloge. Vsi povabljeni si izdelajo pustolovski stran, ki ga odnesejo domov. Vključimo igre z vrvjo in padalom in obroči. Na željo lahko izvedemo tudi lokostrelstvo. 

*Pri starejših otrocih lahko vključimo tudi daljšo raziskovalno pot in izdelavo lokov, sulic,… do 3 ure – doplačilo. 

ALL INCLUSIVE ROJSTNI DAN

Rojstni dan vključuje tematsko animacijo (trajanje 2 uri), hrano (izbira sendviči/sadje s sladkim grehom/na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijačo (sok in vodo), animatorja (do 10 otrok – 1 animator, do 18 otrok – 2 animatorja), ves material (športni pripomočki, ustvarjalni material), najem lokacije (v primeru lokacije Arboretum krijemo polovično vstopnino – več informacij pri ceni). 

REZERVACIJA ROJSTNEGA DNE

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom, na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijača (sok, voda, ledeni čaj).  

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike, svečke,… poskrbite vi).

  • Do 10 otrok: 200,00€ (Arboretum 220,00€)
  • Do 18 otrok: 230,00€ (Arboretum 270,00€)
  • 18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

DOPLAČILO: ob izbiri lokacije Arboretum je potrebno doplačilo za vstopnino: 2,50€/otroka.

Cena brez hrane in pijače: od osnovne cene se odšteje 25,00€.

V primeru, da bi bil potreben dodaten animator (npr.  otroci mlajši od 5 let,…) velja doplačilo dodatnega animatorja – 50,00€ – uskladimo po dogovoru.

V ceno ni vključena torta ali sladica, za katero poskrbite sami. V kolikor se odločite, da boste imeli npr. torto, poskrbite tudi za krožnike, pribor, prtičke, nož za rezanje torte, morebitne svečke,… Naši vaditelji pa bodo sladico postregli.

Cena vključuje: najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva . Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop. 

  • Ob rezervaciji je potrebno plačilo avansa – 30,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: praznovanje

  • Avans se ob neudeležbi ali preklicu rojstnega dne ne vrača

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 5-15 let.

  • Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici.