Pustolovski rojstni dan pričnemo aktivno z predstavitvijo načrta za iskanje skritih zakladov, ki jih najdejo pustolovci. Skrijemo 3-5 zakladov, ki skrivajo zanimive vsebine. Vsak zaklad pa prinaša nove in nove gibalne in zabavne naloge. Vsi povabljeni si izdelajo pustolovski stran, ki ga odnesejo domov. Vključimo igre z vrvjo in padalom in obroči. Na željo lahko izvedemo tudi lokostrelstvo. 

*Pri starejših otrocih lahko vključimo tudi daljšo raziskovalno pot in izdelavo lokov, sulic,… do 3 ure – doplačilo. 

ALL INCLUSIVE ROJSTNI DAN

Rojstni dan vključuje tematsko animacijo, hrano (slano pecivo + izbira sendviči/sadje/na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijačo (sok in vodo), animatorja, ves material (športni pripomočki, ustvarjalni material), najem lokacije ter vstopnine (velja v primeru lokacije Arboretum). 

REZERVACIJA ROJSTNEGA DNE

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se običajno prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

*Do 10 otrok: 200,00€ (Arboretum 220,00€)
*Do 18 otrok: 230,00€ (Arboretum 270,00€)
*18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

Cena brez hrane in pijače: osnovna cena – 25,00€

Plačilo je možno z gotovino na licu mesta ali preko nakazila na TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: rojstni dan.

Za vse rezervacije je potrebno nakazilo avansa – 20,00€, ki v primeru odpovedi ostane društvu. 

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 4-15 let.

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom), pijača (sok, voda, ledeni čaj), slano pecivo. Na določenih lokacijah možna tudi pizza (po dogovoru). 

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike poskrbite vi).

Cena vključuje najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, vstopnine (Arboretum), ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva – 5,00€ popusta. Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop.