• Prijava na aktivnosti

Prijava na naše aktivnosti je možna:

 • preko spletnega obrazca (ki se nahaja pri vseh posameznih aktivnostih na spletni strani)
 • preko klica ali SMS-ja na 031 314 870
 • preko maila na info@sadmavrica.si

 

Prijavo na posamezni program potrdite s plačilom avansa na naš TRR račun. Po izpolnjenem prijavnem obrazcu boste tudi na mail prejeli vse informacije glede plačila avansa. Po plačilu avansa je prijava potrjena.

Avans se ob neudeležbi na aktivnosti ne vrača.

Izjeme: Avans posameznega programa se vrne le v primeru, da se udeleženec zaradi poškodbe ali bolezni (s potrdilom) aktivnosti ne bo mogel udeležiti. Avans se vrne tudi v primeru, da aktivnost z naše strani odpovemo (primer: zaradi premalo prijav). 

 

 • Vpis in članstvo

Vsi udeleženci, ki obiskujejo naše aktivnosti morajo biti naši člani.

Ob vpisu na aktivnost najprej izpolnite prijavnico na naši spletni strani za posamezni program (na primer vadba, tečaj, počitnice, animacija,…).

Članarina je vključena v ceno prvega obiska aktivnosti in se plačuje enkrat letno ter velja od 1. Septembra tekočega leta do 1. Septembra naslednjega leta.

Vsak nov udeleženec društvenih aktivnosti postane tako naš član (pristopna izjava in plačilo članarine) in pri naslednjih aktivnosti lahko koristi ugodnosti (cenejše aktivnosti, brezplačna udeležba na društvenih dogodkih, itd.).

 • Način plačila

Po oddani prijavi na aktivnost in okvirno teden dni pred pričetkom aktivnosti prejmete na mail (ki ste ga vpisali ob prijavi na aktivnost) račun. Prosimo vas, da ga poravnate v dogovorjenem času. 

 • VADBE: Račun oblikujemo za dva meseca skupaj. 
 • POČITNICE, TEČAJI, ANIMACIJE: Račun prejmete v enkratnem znesku.

Možen način plačila je z nakazilom na  naš TRR račun:  

TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON).
Naslov: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale.
Namen: ime in priimek otroka/aktivnost (na primer vadba, pocitnice, tecaji,…), sklic: /

 • Plačilo avansa

S plačilom avansa (15.00€ za vadbe in tečaje, 30.00€ za počitnice in 40.00€ za animacije) si zagotovite (oz. rezervirate) mesto na vadbi/tečaju/počitnicah.

Plačilo avansa opravite z nakazilom na naš TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: ime in priimek otroka/aktivnost (na primer vadba, tecaj, pocitnice). Podatki o društvu: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale.

Plačilo avansa priporočamo čimprej po oddani prijavi, saj si le tako lahko zagotovite mesto na izbrani aktivnosti. 

 • Vračilo plačila

Vračilo sorazmernega dela vplačanega zneska je možno le ob poškodbi oz. ob daljši odsotnosti (več kot 3x) z vadbe zaradi bolezni.
Obvezno je potrebno predložiti zdravniško potrdilo. V nasprotnem primeru se vplačani znesek NE VRAČA!

 • Ugodnosti za člane

Kot članom vam nudimo popust ob prijavi drugega (ali več) otroka. Popust znaša 5.00€ za drugega otroka, 5.00€ za tretjega,…

Popuste nudimo tudi za določene aktivnosti, kar objavimo sproti na spletni stran in socialnih omrežjih (primer: akcija -20% pri plačilu septembrske vadnine). 

 • Varstvo podatkov

Športno atletsko društvo Mavrica bo osebne podatke uporabljalo za namene lastne evidence. Podatki se bodo varovali v skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

V primeru, da se boste ob vpisu strinjali z obveščanjem vas bomo občasno obveščali o novostih, aktualnih programih, prostih mestih….

 

 • Nadomeščanje zamujene vadbe

Nadomeščanje vadbe je možno le v primeru prijave na Mavrično abecedo gibanja. Za druge vadbe nadomeščanje ni mogoče. Vadbo lahko nadomeščate na družinski atletiki ali z vadbo 1 2 3 ZDAJ! O nadomeščanju se dogovorimo individualno preko emaila. 

 • Nadomeščanje zamujenega tečaja plavanja/rolanja
 • TEČAJ PLAVANJA: pri tečajih plavanja, ki se odvijajo v centru Cirius Kamnik organiziramo en dodaten termin, ki se ga lahko udeležite v primeru, da ste katerega od terminov zamudili. Točen termin bo javljen vsem prijavljenim pravočasno.
 • TEČAJ ROLANJA: nadomeščanje ni možno. V primeru daljše odsotnosti – zdravstveno potrdilo se dogovorimo individualno.