SPLOŠNI POGOJI

Splošna določila

Splošni pogoji Športno atletskega društva Mavrica, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, so sestavni del pogodbe oz. prijavnice, ki jo skleneta društvo in udeleženec programa oz. v njegovem ali njenem imenu starš ali skrbnik, v vsakem primeru pa plačnik programa (v nadaljevanju »udeleženec«). 

Vpis in članstvo

Vsi udeleženci, ki obiskujejo naše aktivnosti morajo biti naši člani.

Ob vpisu na aktivnost najprej izpolnite prijavnico na naši spletni strani za posamezni program (na primer vadba, tečaj, počitnice, animacija,…).

Članarina je vključena v ceno prvega obiska aktivnosti in se plačuje enkrat letno ter velja od 1. Septembra tekočega leta do 1. Septembra naslednjega leta.

Vsak nov udeleženec društvenih aktivnosti postane tako naš član (pristopna izjava in plačilo članarine) in pri naslednjih aktivnosti lahko koristi ugodnosti (cenejše aktivnosti, brezplačna udeležba na društvenih dogodkih, itd.).

Prijava na aktivnost

Udeleženec programa se lahko prijavi na aktivnost, ki jo organizira Športno atletsko društvo Mavrica:

  • preko spletnega obrazca (ki se nahaja na vseh posameznih aktivnostih na spletni strani)
  • preko klica ali SMS-ja na 031 314 870 (Mojca)
  • preko maila na info@sadmavrica.si

Prijavo na izbrani program potrdite s plačilom avansa na TRR račun društva. Po izpolnjenem prijavnem obrazcu na spletni strani boste na e-poštni naslov prejeli vse informacije glede plačila avansa. Po plačilu avansa je prijava potrjena. 

Ob prijavi je udeleženec dolžan navesti vse zahtevane podatke ter vplačati avans ob vpisu. Za zavezujočo prijavo se poleg zgoraj navedenih načinov potrditve udeležbe šteje tudi udeleženčev prihod na vadbo brez vrnjene prijavnice ali brez plačila prijavnine, če je delno ali v celoti koristil vadbo oz. program.

Avans se ob neudeležbi na aktivnosti ne vrača.

Izjeme: avans posameznega programa se vrne le v primeru, da se udeleženec zaradi poškodbe ali bolezni (s potrdilom) aktivnosti ne bo mogel udeležiti. Avans se vrne tudi v primeru, da aktivnost z naše strani odpovemo (npr. v primeru premalo prijav).

Plačilo avansa

S plačilom avansa (15.00€ za vadbe in tečaje, 30.00€ za počitnice in 40.00€ za animacije) si zagotovite (oz. rezervirate) mesto na vadbi/tečaju/počitnicah.

Plačilo avansa opravite z nakazilom na naš TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: ime in priimek otroka/aktivnost (na primer vadba, tecaj, pocitnice). Podatki o društvu: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale.

Plačilo avansa priporočamo čimprej po oddani prijavi, saj si le tako lahko zagotovite mesto na izbrani aktivnosti. 

Poskusna vadba (plačilo avansa)

Omogočamo vam poskusno vadbo, kjer lahko pridete na vadbo pogledat, preizkusit in se nato odločite, ali boste z vadbo nadaljevali ali ne. Cena poskusnega termina za vadbe je 15,00€.  

V kolikor se ne odločite za nadaljevanje obiskovanja vadbe je 15,00€ avansa namenjenih za plačilo poskusnega termina. V kolikor se za nadaljevanje odločite, pa 15,00€ odštejemo od mesečnega obroka vadbe. 

Način plačila

Po oddani prijavi na aktivnost in okvirno teden dni pred pričetkom aktivnosti prejmete na mail (ki ste ga vpisali ob prijavi na aktivnost) račun. Prosimo vas, da ga poravnate v dogovorjenem času. 

  • VADBE: Račun oblikujemo za dva meseca skupaj. 
  • POČITNICE, TEČAJI, ANIMACIJE: Račun prejmete v enkratnem znesku.

Možen način plačila je z nakazilom na  naš TRR račun:  

TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON).
Naslov: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale.
Namen: ime in priimek otroka/aktivnost (na primer vadba, pocitnice, tecaji,…), sklic: /

Vračilo plačila

Vračilo sorazmernega dela vplačanega zneska je možno le ob poškodbi oz. ob daljši odsotnosti (več kot 3x) z vadbe zaradi bolezni.
Obvezno je potrebno predložiti zdravniško potrdilo. V nasprotnem primeru se vplačani znesek NE VRAČA!

Vračilo avansa – v primeru odpovedi z vaše strani se avans ne vrača in krije stroške administracije in priprave. Velja za vse aktivnosti v ŠAD Mavrica. 

 

Prisotnost na vadbi

Ne glede na to, ali ste na vadbi bili prisotni ali ne je potrebno vadnino plačevati redno. Ob prijavi na vadbo izberete letni program, kjer vaša morebitna odsotnost ne pomeni, da zneska za določen mesec ni potrebno plačati. 

Tu veljajo izjeme glede bolezni – če boste odsotni več kot 3x (npr. zaradi zvina noge,…) z zdravniškim obvestilom vam prilagodimo plačilo. 

Ugodnosti za člane

Kot članom vam nudimo popust ob prijavi drugega (ali več) otroka. Popust znaša 5.00€ za drugega otroka, 5.00€ za tretjega,…

Popuste nudimo tudi za določene aktivnosti, kar objavimo sproti na spletni stran in socialnih omrežjih (primer: akcija -20% pri plačilu septembrske vadnine). 

Varstvo podatkov

Športno atletsko društvo Mavrica bo osebne podatke uporabljalo za namene lastne evidence. Podatki se bodo varovali v skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

V primeru, da se boste ob vpisu strinjali z obveščanjem vas bomo občasno obveščali o novostih, aktualnih programih, prostih mestih….