Lokacije (za animacije)

V nadaljevanju sledi pregled lokacij, na katerih ponujamo praznovanje rojstnih dni. Možen je tudi dogovor organizacije rojstnega dne na vašem domu. Če imate v vašem kraju izbrano lokacijo lahko pridemo tudi tja – v tem primeru nam pišite na info@sadmavrica.si, da se dogovorimo o možnostih animacije.

V animacije vključimo gibalni del, ustvarjalno-raziskovalni del, prehrano in čas za čestitke slavljencu. Ob zaključku podarimo simbolično darilo društva.

Lokacija ponuja krasno stičišče narave in gozdnih doživetij, veliko travnato igrišče za vadbene aktivnosti, ribnik z živalmi in hiško za zatočišče pred mrazom in dežjem. Velik nadstrešek pred stavbo in krošnje dreves, varujejo pred soncem… V notranjosti je urejena mala kuhinja in poleg velik jedilni prostor. Hladilnik, pečica, žar, voda sta na voljo. Kurišče je poleg gozda. Bližnje gozdne poti vodijo do gradu Krumperk, Križentauer, Tabor. Bazen in stadion sta 20 min oddaljena (hoje) od lokacije.

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, KUHARSKEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA, NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Navodila poti: Če se peljete po avtocesti v smeri MB, zapustite avtocesto na izvozu Domžale in na levi strani vidite lokacijo. Poleg je Moto klub Vaški Boysi.

Google Maps navodila: tukaj

Naravni park je s svojevrstno pojavo vsem dobro znan. Od ribnika, več vrst dreves, žuželk, kaktusov, zelenjavnega vrta… vse to in veliko domišljije.

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, DINOZAVROVEGA  ŠPORTNEGA ROJSTNEGA DNE.

Pot do lokacije najdete tukaj

Nahaja se na kmetiji Logar v Vodicah, le 3 km stran od gorenjske avtoceste. Piknik ima urejeno parkirišče.
Sam piknik prostor je pod urejenim toplarjem, ima tekočo vodo, elektriko, kamin, hladilnik, sanitarije. Tako animacije in praznovanja lahko potekajo v vsakem vremenu. Na ograjenem travniku je dovolj prostora za igranje nogometa, odbojke, skakanje na trampolinu ter igranje v mali hišici za najmlajše.

Primerno za izvedbo: INDIJANSKI, ŠPORTNI, NARAVOSLOVNI, PUSTOLOVSKI, KUHARSKI, PIKIN, LEGO, ESCAPE ROJSTNI DAN.

Poleg se nahaja Konjeniški center Vodice, kjer se lahko dogovorite za ogled konjev.

Ob najemu piknik prostora vam podjetje HopaHop nudi popust ob najemu napihljivih igral.

Piknik prostor je odprt od meseca maja do konca oktobra. 

Google Maps navodila: tukaj.

Koča je znana po domačnosti, dobri hrani in seveda domačih živalih. Konji, koze, kokoši,… se nahajajo neposredno na lokaciji. Naša lokacija bo v gozdu za kočo. Kočo bomo koristili za zavetje, ko bo to potrebno. 

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA,  ROJSTNEGA DNE.

Google Maps navodila do lokacije: tukaj.

Animacije rojstnih dni lahko izvedemo v vseh športnih parkih v Domžalah (npr. park Martina Krpana, Skate park, odbojkarsko igrišče, ploščad pri drsališču,…). Od parka je odvisno, ali je izvedba možna tudi v slabem vremenu. 

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Primer ŠPORTNEGA rojstnega dne:

  • ROLERSKI ROJSTNI DAN: Igre na rolerjih, terenska vožnja do drugih športnih lokacij in skate parka, kjer preizkusimo nekaj vragolij, nato povratek in pogostitev.

Bazen Domžale je odprt od konca junija in vse do predvidoma sredine septembra. Na bazenu lahko praznujemo v času od 10-18:30 ure, vse dni v tednu. 

Igre v vodi, štafetne igre, zabava, športna aktivnost na zelenici.

Google Maps navodila: tukaj

Rojstni dan lahko izvedemo tudi na vašem domu. Sporočite temo, lokacijo in koliko vaditeljev potrebujete za pripravo ponudbe.

  • Priporočamo za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, KUHARSKEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,VODNEGA, NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Nudimo možnost praznovanja v telovadnici OŠ Roje ob sobotah. Izvedba je možna v času obratovanja šole. Okviren termin je 10:00 – 12:00. Za termin nam pišite, da bomo preverili razpoložljivost. 
Običajno je prosta tudi telovadnica v centru Cirius Kamnik (sobote). 

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Možna je izvedba tudi v telovadnici v vašem kraju, kjer vi poskrbite za najem le-te. 

Izvedba je možna z zborom na gradu Krumperk ali pri Jamarskem domu, odvisno od izbranega programa. Animacija poteka v okoliških gozdovih, pogostitev pa je v okolici gradu oz. jamarskega doma.

V primeru slabega vremena se ob rezrevaciji gostilniške ponudbe lahko koristi pokriti prostor.

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, PRAVLJIČNEGA ROJSTNEGA DNE.

Google Maps navodila do lokacije: tukaj.

Vagon se nahaja ob Bistriški poti proti Ihanu, natančneje pri mostu Pšata. Tam lahko otroci v toplem zavetju vagončka ustvarjajo v notranjosti, poslušajo npr. Piko, ki marsikatero pametno pove ali pa se igrajo športne igre na prostem. 

Terminsko je vagonček običajno na voljo kadarkoli. Primerno tako za lepo kot za malo grše vreme… Čaroben občutek vagona nas popelje v svet domišljije.

  • Primerno za izvajanje: INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, KONJIKOVEGA, PRAVLJIČNEGA ROJSTNEGA DNE.

Google Maps navodila: tukaj