DOMŽALE MESTO

V nadaljevanju sledi pregled lokacij, na katerih ponujamo praznovanje rojstnih dni. Možen je tudi dogovor organizacije rojstnega dne na vašem domu. Plan izvedbe je formiran na 2 uri, na željo posameznika tudi več.

V animacije vključimo gibalni del, ustvarjalno-raziskovalni del, prehrano in čas za čestitke slavljencu. Ob zaključku podarimo simbolično darilo društva in na željo posameznika slikamo in pošljemo slike na dom.

SKAKALNICA SK IHAN, Domžale

Popolnoma obnovljena lokacija ponuja krasno stičišče narave in gozdnih doživetij, veliko travnato igrišče za vadbene aktivnosti, ribnik z živalmi in hiško za zatočišče pred mrazom in dežjem. Velik nadstrešek pred stavbo in krošnje dreves, varujejo pred soncem… V notranjosti je urejena mala kuhinja in poleg velik jedilni prostor. Hladilnik, pečica, žar, voda sta na voljo. Kurišče je poleg gozda. Bližnje gozdne poti vodijo do gradu Krumperk, Križentauer, Tabor. Bazen in stadion sta 20 min hoje od lokacije.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, KUHARSKEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA, NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Če se peljete po avtocesti v smeri MB, proti Domžalam vidite lokacijo na izvozu iz avtoceste na Domžale na levi, poleg Moto kluba Vaški Boysi.


ARBORETUM, park Volčji Potok

Naravni park je s svojevrstno pojavo vsem dobro znan. Od ribnika, več vrst dreves, žuželk, kaktusov, zelenjavnega vrta… vse to in veliko domišljije.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, DINOZAVROVEGA  ŠPORTNEGA ROJSTNEGA DNE.

Pot do lokacije najdete tukaj


PIKNIK PROSTOR RUŠTA – VODICE

Nahaja se na kmetiji Logar v Vodicah, le 3km stran od gorenjske avtoceste. Piknik ima urejeno parkirišče.
Lokacijo in pot dolokacije si lahko ogledate tu- ZEMLJEVID. Sam piknik prostor je pod urejenim toplarjem, ima tekočo vodo, elektriko, kamin, hladilnik, sanitarije. Tako animacije in praznovanja lahko potekaj v vsakem vremenu.  Na ograjenem travniku je dovolj prostora za igranje nogometa, odbojke, skakanje na  trampolinu ter igranje v mali hišici za najmlajše.

Na tej lokaciji lahko izvajamo: INDIJANSKI, ŠPORTNI, NARAVOSLOVNI, PUSTOLOVSKI, KUHARSKI, PIKIN, LEGO, ESCAPE ROJSTNI DAN.

Animacija na lokaciji traja 2 uri. V kolikor je želja, lahko tudi več. Najlažje dobimo termine med tednom, težje petek, sobota nedelja.

Poleg se nahaja  Konjeniški center Vodice kjer se lahko dogovorite za ogled konjev.

Ob najemu piknik prostora vam  podjetje HopaHop nudi popust ob najemu napihljivih igral.

PIKNIK PROSTOR JE ODPRT OD MAJA DO KONCA OKTOBRA.


MENGEŠKA KOČA

Koča je znana po domačnosti, dobri hrani in seveda domačih živalih. Konji, koze, kokoši, pujsi, ki se nahajajo neposredno na lokaciji. Naša lokacija bo v gozd za kočo. Kočo bomo koristili za zavetje, ko bo to potrebno. Privoščili si bomo tudi kakšno gostilniško kosilo seveda v indijanskem slogu.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA,  ROJSTNEGA DNE.

Pot do lokacije najdete tukaj


ŠPORTNI PARK DOMŽALE

Praznovanje rojstnega dne se dogaja le v notranjosti nadstreška, torej je možno praznovanje v vsakem vremenu.

Prostor je primeren za vse vrste aktivnosti, tako lahko na lokaciji rolamo, drsamo, se igramo igre z žogo. Možen je tudi sprehod po drugih športnih objektih v okolici, na primer skate park, stadion, odbojkarsko igrišče … Po predhodnem dogovoru, lahko povabimo tudi animatorje, ki pokažejo določeno športno disciplino.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Primeri ŠPORTNIH rojstnih dni v športnem parku Domžale:

  • TENIŠKI ROJSTNI DAN: Najamemo asfaltirano igrišče v teniškem kompleksu, kjer se otroci učijo osnov ali igrajo tenis (na razpolago imamo dve polji). Po igri sledi še pogostitev. Lokacija je možna le od maja do septembra.
  • ROLERSKI ROJSTNI DAN: Igre na rolerjih, terenska vožnja do drugih športnih lokacij in skate parka, kjer preizkusimo nekaj vragolij, nato povratek in pogostitev.
  • ATLETSKI ROJSTNI DAN:  Dobimo se pred atletskim stadionom, si ga ogledamo, stečemo 100m, skočimo v daljino in spoznamo še več atletskih disciplin. Na koncu podelimo simbolične medalje in krenemo na pogostitev v športni park. Po pogostitvi sledi še nekaj aktivne igre po željah slavljenca.

BAZEN DOMŽALE

Kopališka 4, 1230 Domžale

Bazen Domžale je odprt od konca junija in vse do predvidoma sredine septembra. Na bazenu lahko praznujemo v času od 10-18:30 ure, vse dni v tednu. Igre v vodi, štafetne igre, zabava, športna aktivnost na zelenici.


PRI VAS DOMA

Rojstni dan lahko izvedemo tudi na vašem domu. Sporočite temo, lokacijo in koliko vaditeljev potrebujete, cena od 90 € dalje.

PRIPOROČLJIVO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, KUHARSKEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,VODNEGA,   NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.


TELOVADNICA ŠENTVID LJUBLJANA

Telovadnica se nahaja v Šentvidu na naslovu Bokalova ulica 14, 1000 Ljubljana. Pokrita dvorana v velikosti velikega košarkaškega igrišča,  nudi zavetje pred vsakršnim vremenom.

Možno koriščenje v času počitnic in v razpoložljivem času dvorane po predhodnem dogovoru. V večini je prosto med vikendi.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PIKINEGA,  ŠPORTNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

Pokrit del košarkaškega igrišča. Tu se lahko igramo vrsto iger. Cena je objavljena.


TELOVADNICA ROJE

Telovadnica se nahaja v Domžalah,  na naslovu Kettejeva 15, Domžale. Srednje velika pokrita dvorana nudi zavetje pred vsakršnim vremenom. Možno koriščenje v obratovanja šole in počitnic z izjemo poletnih počitnic. Koristi se le v času od 9.30-11.30 ure, izjemoma tudi kasneje do 16 ure.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.

TELOVADNICA OŠ VENCLJA PARKA

Telovadnica se nahaja v Domžalah,  na naslovu Ljubljanska cesta 58, Domžale. Srednje velika pokrita dvorana nudi zavetje pred vsakršnim vremenom. Možno koriščenje v obratovanja šole in počitnic z izjemo poletnih počitnic. Koristi se le v času petek, od 16.30 do 18.30 ure.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.


TELOVADNICA CENTRA CIRIUS-KAMNIK

DSC07916

Telovadnica se nahaja v Kamniku,  na naslovu Novi trg 43, 1241 Kamnik.  Srednje velika pokrita dvorana ali velika dvorana,  nudi zavetje pred vsakršnim vremenom. Možno koriščenje kadarkoli s predhodnim dogovorom ure in dneva.

Z izjemo poletnih počitnic.

Koristi se v vsakem primeru, zalo priporočljivo sobote od 9.30-11.30 ure, lahko se rezrevira sočasno oz. v nadaljevanju tudi bazen, vse je odv. od dogovora.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, ŠPORTNEGA, GLASBENEGA, PLESNEGA,  NOGOMETNEGA ROJSTNEGA DNE.


JAMARSKI DOM na GORJUŠI

DSC09026

Na tej lokaciji imamo možnost gostilniške ponudbe Jamarskega doma. A prej se v gozdu lahko veliko dogdaja. Pika vas lahko popelje po skrite zaklade, ki se skrivajo v tem čarobnem gozdu. Otroci lahko doživijo naravo kot deželo pravljice, domišljije ali preživetja.

V primeru slabega vremena se ob rezrevaciji gostilniške ponudbe lahko koristi pokriti prostor.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, PRAVLJIČNEGA ROJSTNEGA DNE.


VAGON ZA BISTRICO

DSC08443

Vagon se nahaja ob Bistriški poti proti Ihanu, natančneje pri mostu Pšata. Tam lahko otroci v toplem zavetju vagončka ustvarjajo v notranjosti, poslušajo napr. Piko, ki marsikatero pametno pove ali pa se igrajo športne igre na prostem. Lahko nas obišče tudi konjiček ali pa se  veselimo v kakšni drugi vragoliji kot naprimer spuščanje zmajev, metanje lesenih letal…vse kar si zaželite.

Kadarkoli. Primerno tako za lepo kot za malo grše vreme… Čaroben občutek vagona nas popelje v sevt domišljije.

PRIMERNO za izvajanje INDIJANSKEGA, PUSTOLOVSKEGA, PIKINEGA, NARAVOSLOVNEGA, RAZISKOVALNEGA, KONJIKOVEGA, PRAVLJIČNEGA ROJSTNEGA DNE.