Indijanski rojstni dan

Otroci se prelevijo v prave indijance – nadenejo si indijansko ime, izdelajo si čudovito indijansko perjanico. Spoznajo in se igrajo indijanske igre (igre z vrvjo, padalom,…). Spoznajo lok in puščico ter se preizkusijo v lokostrelstvu.  Otrokom pokažemo, kako se izdela čisto pravi indijanski lok in puščice. Včasih tudi zaplešemo indijanski ples. Iščemo tudi indijanski skriti zaklad. 

*V primeru starejših otrok vključimo tudi ogenj, šiljenje puščic, sulic,…

OKVIRNI ČASOVNI PLAN ANIMACIJE (2 uri):

  • prvih 20 minut – spoznavne gibalne igre
  • 60 minut – glavne tematske aktivnosti (aktivne indijanske igre, izdelovanje perjanic, iskanje zaklada, prikaz izdelave loka, igre s padalom…)
  • 20 minut – prosta medsebojna igra otrok
  • 20 minut – proslavljanje (torta po vaši želji, hrana po dogovoru) 

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se običajno prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

*Do 10 otrok: 180,00€
*Do 18 otrok: 200,00€ (Arboretum 230,00€)
*18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

Cena brez hrane in pijače: osnovna cena – 25,00€

Plačilo je možno z gotovino na licu mesta ali preko nakazila na TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: rojstni dan.

Za vse rezervacije je potrebno nakazilo avansa – 20,00€, ki v primeru odpovedi ostane društvu. 

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 4-15 let.

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom), pijača (sok, voda, ledeni čaj), slano pecivo. Na določenih lokacijah možna tudi pizza (po dogovoru). 

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike poskrbite vi).

Cena vključuje najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, vstopnine (Arboretum), ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva – 5,00€ popusta. Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop.