CORONA KRIZA VPLIVA NA NAS-VAS?

Težko, zahtevno vprašanje, v bistvu pa lahko kar hitro odgovorimo nanj.

Prepričani smo, da zelo vpliva.

Skrbi nas za zdravje otrok in družin.

V upanju, da vsaka družina zase najde svoj košček dneva za gibanje, svoj moment časa za pogovor in svoj čas za naravo skozi dneve preživljanja te svetovne krize si želimo, da bi sicer bili čim manj na televiziji in računalniku, saj to je poslanstvo našega društva in si tega resnično želimo za vsakogar.

Ker v društvu otroke in družine že zelo pogrešamo, nekako pa moramo tudi društva preživeti, si resnično želimo, da bi z gibanjem začeli čim prej. Časi so res “zopni” in se drugače kot preko IKT naprav na žalost ne moremo družiti.

Intenzivno razmišljamo o tem, da bi vadbo vodili preko ZOOM aplikacije. To sicer pomeni vključitev IKT naprav, kar recimo da je sedaj višja sila in stopimo iz naših meja poslanstva.

Želimo si vaše mnenje oz. vas prosimo, da podate svoje mnenje preko spodnjega vprašalnika.

Organizirali bi vadbe, ki bi se začele odvijati z decembrom. Imeli bi jih vse do januarja. Potem upamo, da se že v živo lahko dobimo sicer podaljšamo.

Zamislili smo si napr. dve možnost: online ogled v realnem času (vaditelji vadijo skupaj z vami) ali pa online ogled že vnaprej posnetih video posnetkov (kjer si jih lahko ogledate za nazaj). Opcija, da bi vaditelji vadili z vami preko aplikacije ZOOM, bi se odvijala v terminih:

PONEDELJEK: 16-16.45/ na prostem, vse starostne skupine, priporočamo tudi očkom in mamicam. v stilu (DRUŽINSKA ATLETIKA)

SREDA: 17.15-18.00/ v notranjih prostorih, otroci (starši le pomočniki pri materialu in varnost) v stilu GIBALNE URICE

Lahko organiziramo tui vadbo za odrasle. (VADBA ZA ZDRAV HRBET)

Vključite se lahko v eno ali obe vadbeni enoti. Vadba bi potekala prek ZOOM aplikacije, 1x tedensko. Vadbo bi vodila Mojca Grojzdek.

Želimo si čim več vrnjenih vprašalnikov, da se lažje odločimo ali bi si tovrstnih vadb želeli ali ne.

Vprašalnik je aktualen do 30.11.2020. Če bo vsaj nekaj interesa bomo vadbe aktivrali.

Hvala za vaš trud pri izpolnitvi vprašalnika.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!