AKTIVNO CORNA VARSTVO :) USPELO NA POLNO

Namesto plavalnih počitnic smo bili pretekli teden aktivni na drugih področjih. Jutra smo preživeli v družbi kock, s katerimi smo sestavljali zgodbe, mozaike, se preizkusili v kocka izzivih in spoznali tudi raznolike mehanizme.

V ponedeljek smo raziskovali Pravljični gozd Šumberk, po poti smo zbirali štampiljke, se sladkali z gozdnimi sadeži in občudovali čudovito naravo. Popoldan smo se osvežili z vodnimi igrami in ter se obmetavali z vodnimi baloni.

Torek je bil dan za igre z žogo, igrali smo nogomet ter se spoznali z odbojko. Na igrišču iz mivke so dekleta po tesnem boju le premagale fante, na koncu pa smo vsi skupaj gradili peščene gradove.

V sredo smo postali pravi mojstri, saj smo brusili, zabijali in ustvarjali. Na leseni deski smo s pomočjo žebljev in volne izdelali vsak svoj vzorec in ga na koncu odnesli domov za spomin.

Četrtek smo preživeli ob glasbi. Podali smo se v naravo, kjer smo poiskali material za trstenke, katere smo nato tudi izdelali in preizkusili. Popoldan pa smo se ponovno osvežili z zabavo z vodo.

V petek je bil končno dan za piknik, sami smo si pripravili vse potrebno ter meso spekli na pravem žaru kot se to za piknik tudi spodobi. Po dobrem kosilu smo se odpravili na vožnjo s skiroji, ki smo jo končali s zabavnim poligonom.

Prav vsak dan smo se zabavali na svoj način in se imeli zelo lepo.
Za ŠAD MAVRICA, Vaditeljica Ana in pomčnica Nika

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ RAČUNALNIKA IN TELEVIZIJE!