MALČKI SKAKALČKI (0.9-3.5 let)

MALČKI SKAKALČKI

Program MALČKI SKAKALČKI je namenjen najmlajšim v letu 2018/19 in se bo izvajal pilotno.

Vabljeni odrasli z otroki od 9 mesecev in vse tam do 17 meseca starosti.

Tistim, ki se plazijo, komaj da hodijo ali so ravno shodili in tisti, ki se morajo gibati ali  imajo preveč energije in ne morejo biti pri miru.

Od 17 mesca dalje so usmerjeni v razvoju  primerno vadbo napr. MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA ali DRUŽINSKA ATLETIKA.

Gradili bomo na premikanju ŠTIRINOŽNEGA PREMIKANJA, BOSONOGEGA PREMIKANJA, UPORABE ENE IN DRUGE ROKE in SPROSTITVI. Krepili bomo REFLEKSE. V ospredju bodo vse faze gibalnih elementov kot primer NA, V, POD, PREKO, ČEZ. Vključevali bomo tudi POLIGOSNKE SESTAVE, NIŽJE IN VIŠJE elemente, razvijali koordinacijo celotnega telesa, razvijali ravnotežje in zavedanja prostora in načina gibanja.

Tudi izoblikovanju STOPALNEGA LOKA bomo namenili velik del vadbenih enot. Pri PLAZENJU, LAZENJU, PLEZANJU se bomo spodbujali, usmerjali in krepili mišice, sklepe in s tem vplivali na rast in razvoj hrbtenice. Pridobivali bomo tudi občutek za višino in strmino.

Otroci bodo skozi procese gibanja pridobivali zdrave, pravilne in aktivne vzorce gibanja in na ta način počasi krepili svoj imunski sistem, samozavest, pogum in tudi zavedanje lastnega prostora in delovanja v skupini.

Z vadbeno enoto pričnemo tako, ko bomo imeli vsaj 6 prijav v program.

OTROCI (0,9-3,5) (spremstvo odrasli)
MALČKI SKAKALČKI
Podružnična šola JARŠE-RODICA Dodatna aktivnost Cena€ Vaditelj/ica
ČETRTEK 15:45-16:30 TELOVADNICA 0,9-17 mesecev 8.11. pričnemo, če bo vsaj 5 prijav 27.4.2019 maj/junijpreusmeritev urice na prostem 20/30 Mojca Grojzdek
 • OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), tudi zaradi lažjega obveščanja Pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.
 • Za prjavo potrebujemo podatke: IME IN PRIIMEK OTROKA, LETNICA, TELEFON.
 • Prva “probna” vadba je brezplačna, če se odločite vaditi dalje, prejmete račun po elektronski pošti s strani računovodstva (racunovodstvomavrica@gmail.com)
 • Vadbo vodijo usposobljeni vaditelji rekreacije 2, študenti fakultete za šport in trenerji.
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

CENIK :

Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani na zruženo vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.

* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo,  se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si.

obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.

 • 1x tedensko vadbo (90/75/60 min), znaša 20€+ddv/mesec/…
 • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec
 • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 10€/vadbo.
 • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2018-sept. 2019), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
 • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

OSNOVNI NAPOTKI:

TELOVADNICA:

 • S seboj v telovadnico; čista obutev-starši in otroci (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.
 • vsak naj ima s seboj svoj 1 ali 2 teta plenice ali bombažno manjšo dekico. Primerno za igre in za počitek na tleh.

SPLOŠNO:

Vadbi se lahko priključite kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo-otroci ..nova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju. V vadbi postaneta člana oba, otrok in straš.

Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana

Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju, za zdravo zabavo, Dan za aktivnost, …

Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

ZAVAROVANJA:

 • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
 • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
 • S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
 • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje, izvedemo brezlačne prireditve in dogodke, …

POSEBNOSTI:

 • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
 • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
 • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

Aktivnost vadenega procesa s sofinanciranjem podpira tudi Občina Domžale z razpisom sofinanciranja športnih in rekreativnih programov, zato v letu 2018 ostajajo cene programov nespremenjene, ker določena sredsva za delovanje društva črpamo z razpisa.

 

 

 

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Leave a Comment