DRUŽINSKA ATLETIKA

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

KRATEK FILM-DRUŽINSKA ATLETIKA (2017/18)

DSC02443Gre za preizkušanje atletskih vsebin tek, skok, met v katero aktivno vključimo starše in otroke, dodamo veliko mero poligonov in iger. Otroci na ta način lahko vadijo v družbi svojih staršev in obratno. Preživeti svoj prosti čas skupaj z družino v gibanju je cilj vadbe.

Vadba je namenjena celotni družini ne glede na število članov družine. Na vadbo lahko pride celotna družina ali pa le nekateri člani družine, vse je odvisno od Vas. Celotna družina v gibanju pomeni, da vadijo tudi odrasli.

Vadba je primerna za družine, kjer je eden izmed otrok star vsaj 2 leti, starost najstarejšega otroka ni omejena. Lahko pridete tudi z mlajšimi od 2. let, vendar bo po vsej verjetnosti vadba zanje prezahtevna oz. se prilagodite situaciji glede na udeležence in sposobnosti otroka.

DSC02412Cilji, ki jim sledimo:

 • Vzbujati veselje do gibanja in raznih športnih aktivnosti.
 • Spodbujati otroke in starše k skupnemu, kakovostnemu preživljanju prostega časa.
 • Zbujati interes staršev za spoznavanje gibalnih sposobnosti in talentov njihovih otrok.
 • Preko igre in raznih športnih aktivnosti krepiti medsebojno povezanost med starši in otroci.
 • Omogočiti staršem, da poskrbijo za svojo lastno rekreacijo in si obenem vzamejo čas  tudi za svoje otroke.
 • Seznaniti starše z možnostmi izvajanja različnih športnih aktivnosti v naravnem okolju (športni park, zunanji fitnes, trim steza,…).

DRUŽINSKA ATLETIKA

PODRUŽNICA OŠ IHAN
PONEDELJEK 17-18:15 VELIKA TELOVADNICA DRUŽINE 24.9.2018 29.4.2019

CENIK :Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani  združeno,  vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.

* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo DRUŽINSKA ATLETIKA se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si.

Obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.

 • 1x tedensko vadbo (60 min), znaša 28€+ddv/mesec/družino… LETNI PAKET 1 ( 8 mesecev 214€ +ddv ali 10 mesecev 265€+ddv)
 • 2x tedensko vadbo oz. kombinacija z MAVRIČNO ABECEDO GIBANJA, GIBALNE URICE  ali MALČEKI SKAKALČKI, znaša 38€+ddv (2x60min /mesec/ …LETNI PAKET 2 ( 8 mesecev 294€+ddv ali 10 mesecev 335€+ddv)
 • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec
 • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 8€/vadbo.
 • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2017-sept. 2018), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
 • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

OSNOVNI NAPOTKI:

TELOVADNICA:

 • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.
 • S seboj na stadion; športna obutev, plastenka vode, jopica, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto. Otroci na stadion pridejo že opremljeni, s seboj vodo, dnevnik, jopica ali anorak.

SPLOŠNO:

DSC02371Vadbi se lahko priključite  kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo. info@sadmavrica.si

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno nova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju. V vadbenem procesi vsi člani družine postanete tudi člani društva. Članarino odraslih všejemo v ceno vadbe, za otroke pa se redno plača tudi članarina.

Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno, da pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.

Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).

Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju

Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

ZAVAROVANJA:

 • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
 • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
 • S plačilom vadnine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
 • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje (prireditve), …

POSEBNOSTI:

 • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
 • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
 • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

ŠAD Mavrica
Meni