AKTIVNE POČITNICE

19. 2. - 23. 2. 2024 | 7:00 - 16:00 | Športni park Vir

Zimske počitnice bomo z otroki preživeli aktivno. 

Poleg najrazličnejših športnih aktivnosti bomo imeli tudi jahanje, lokostrelstvo, gokarti, ustvarjalne delavnice, spoznali bomo LEGO robotiko, šli na izlet s skiroji, drsali na drsališču,… 

Program se ves čas prilagaja vremenu. V primeru slabega vremena aktivnosti zamenjamo, nadomestimo oz. prilagodimo.

Lokacija naših počitnic bo: Športni park Vir, Zoisova ulica 43, Vir, 1230 Domžale. Tu imamo na voljo sobico na toplem, zunaj imamo veliko ploščad za športne aktivnosti ter igrišče z igrali. 

Istočasno poteka tudi program ROBO ZIMSKIH POČITNIC v Zavodu 1-2-3, kjer se bodo vse tri dni fokusirali na sestavljanje s kockami. Program in prijava na robo počitnice: tukaj. 

Termin: Program
Ponedeljek, 19. 2. 2024
Spoznamo se s pomočjo zabavanih športnih iger. Igre z žogo. Z lesenimi GO-Karti se bomo zabavali na igrišču in imeli tekmovanje!
Torek, 20. 2. 2024
Pripravili si bomo poligon, ki ga bomo premagovali s skiroji. Nato s skiroji obiščemo Pump Track stezo na Viru (v bližini naše loakcije).
Sreda, 21. 2. 2024
Spoznavamo LEGO robotiko in se pridružimo ekipi Zavoda 1-2-3. Izdelujemo skupno projekt na tematiko čebel. Sestavimo in sprogramiramo čebelico ter spoznamo senzorje. Obišče nas čebelar, spoznamo življenje čebel. Poskusimo med.
Četrtek, 22. 2. 2024
Obiščemo kmetijo Pod Kostanji. Spoznamo kmečko življenje, negujemo in nahranimo živali. Skrtačimo konje, jih osedlamo in gremo jahati v naravo. V primeru snega, izkoristimo hribček za sankanje in dričanje.
Petek, 23. 2. 2024
Dopoldan se odpravimo na drsališče v Domžale in drsamo. Otroci naj imajo s seboj drsalke in čelade, ter bodo primerno oblečeni (kombinezon, rokavice, šal). Če drsalk nimate, je možna izposoja na drsališču - 3,00€, če kdo nima čelade, lahko posodimo mi. Po kosilu izdelamo lok in se preizkusimo v lokostrelstvu.

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

 • Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / ali spletni obrazec zgoraj)
 • Počitnice izvedemo ob vsaj 5 prijavah. O tem vas bomo obvestili nekje 3-5 dni pred izvedbo. 
 • Celotne počitnice (5 dni): 158,00€/otroka
 • Dnevni obisk: 35,00€

DOPLAČILA:

 • Toplo kosilo: 6,00€/otroka/dan
 • Prevoz in jahanje na kmetiji Pod kostanji: 10,00€/otroka
 • V kolikor nimate drsalk je možna izposoja po ceniku drsališča – 3,00€/otroka.

V ceno je vključeno: najem prostora, vaditelja, ustvarjalni in športni material, zajtrk in malica, vstopnina na drsališče Domžale.

 • Ob prijavi je potrebno plačilo avansa – 30,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: pocitnice

 • Avans se ob neudeležbi ne vrača in je namenjen kritju nastalih stroškov. 
 • Počitnice se plačajo po ceniku, objavljenem na spletni strani. Račun prejmete s strani računovodstva. 
 • Če ste se odločili, da počitnic ne boste obiskovali nam to sporočite čimprej na info@sadmavrica.si. Vplačan avans ostane društvu, za kritje administrativnih in organizacijskih stroškov. 
 • V kolikor se želite odjaviti MED počitnicami (npr. otrok se udeleži počitnic v pon in tor, potem pa ne bi več hodil) – zaračunamo dnevni obisk za tiste dneve, ko je otrok bil prisoten. Informacijo, da se želite odjaviti je potrebno sporočiti na info@sadmavrica.si.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. 

Osebe v društvu niste zavarovane. Zavarovanje urejate v lastni režiji.