TERMIN IN URA

22. 2. – 26. 2. 2021
od 7:00 do 16:00

LOKACIJA

Zavod za šport in rekreacijo Domžale
Kopališka ulica 4, 1230 Domžale

PROGRAM

 

1. DAN

Spoznavni dan. Igramo se športne igre. Rolkamo in obiščemo skate park v bližini. Raziskujemo v naravi – nabiramo lesene materiale za žganje v les. 

2. DAN

Čas za ogenj. Naredimo si kurišče. Obiščemo park Martina Krpana, izdelamo sulice in pečemo hrenovke na ognju. S skiroji se podamo na izlet to pumptrack steze na Viru. Preživimo aktiven dan.

3. DAN

Obiščemo park Arboretum s kolesi (kdor lahko, ostali z avtom). Dan preživimo v parku. Ogledamo si razstavo orhidej, kaktusov in si ogledamo sajenje rastlin. Tudi sami posadimo rastlino.

4. DAN

Zabava s glasbo. Igramo na klaviature. Tudi sami si izdelamo glasbilo. Obiskal nas bo tudi mlad glasbenik/ca. Nato rolamo, si naredimo rolarski poligon. Popoldan preživimo z LEGO EDUCATION programi (izobraževalni programi lego robotike). 

5. DAN

Obiščemo kmetijo, spoznamo živali, jih negujemo. Ogled kmetije. Izdelamo oznako za našo rastlino, ki smo jo posadili (tehnika pirografije — žganja v les).

OSTALE INFORMACIJE

DOPLAČILO (po želji): za kosilo: 4,50€ / dan.

Prijavo lahko oddate tudi na: info@sadmavrica.si ali 031 314 870.
PLAČILO: Znesek poravnate na TRR društva SI56 6000 0000 0376 237. Namen: Ime in priimek otroka + za počitnice. Celotno plačilo izvedete vsaj 3 dni pred začetkom počitnic.
AVANS: Obvezno plačilo 40,00€ avansa (na TRR društva). Namen: Avans/ime in priimek otroka/ime počitnic

ZAVAROVANJE: udeleženec v počitnicah ni nezgodno zavarovan. V kolikor želite otroka zavarovati, to storite v lastni domeni.

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI!

V primeru vprašanj nam pišite na: info@sadmavrica.si