ROJSTNI DAN: Z LADJICO PO LJUBLJANICI

Slavljenec lahko izbira med tremi tematikami.

  • INDIJANSKI DAN Z LADJICO; izdelava perjanice, svoje indijansko ime, indijanske igre, lokostrelstvo in tudi indijanski skriti zaklad. Vmes se 20 minut vozimo z ladjico in opazujemo naravo, povemo zanimive indijanske zgodbe.
  • NARAVOSLOVNI DAN Z LADJICO; Nekaj gibalnih aktivnosti nato raziskovanje narave. raziskovalne naloge s pomočjo lup. Naravoslovna delavnica in vožnja z ladjico s katere pozorno opazujemo naravo, vodo in gibanja okoli nje. Izdelava naravnega nakita.
  • PUSTOLOVSKI/GUSARSKI ROJSTNI DAN Z LAJICO; Predstavimo načrt za iskanje skritih zakladov, ki jih najdejo pustolovci oz. lahko tudi gusarji. Skrijemo 3 zaklade, ki skrivajo zanimive vsebine (tudi “sladke sanje”). Vsako »zakladno« mesto pa prinaša nove in nove gibalne in zabavne naloge.  Vključimo  igre z vrvjo in padalom in obroči. Na željo lahko izvedemo tudi lokostrelstvo ali sabljanjeVmes se 20 minut vozimo z ladjico in opazujemo naravo in si izdelamo pustolovski/gusarski trak.
  • TEHNIČNI DAN Z LADJICO; Nekaj gibalnih aktivnosti lovljenja, igre narave. Izdelava ladjice iz stiroporja na vrvico. Ladjice zavežemo za barko in jih peljemo na izlet. Izdelane ladjice otroci odnesejo domov.

ALL INCLUSIVE ROJSTNI DAN

Rojstni dan vključuje tematsko animacijo (trajanje 2 uri), hrano (slano pecivo + izbira sendviči/sadje s sladkim grehom/na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijačo (sok in vodo), animatorja (do 10 otrok – 1 animator, do 18 otrok – 2 animatorja), ves material (športni pripomočki, ustvarjalni material), najem lokacije (v primeru lokacije Arboretum krijemo polovično vstopnino – več informacij pri ceni). 

Namen  rojstnega dne je, da se otroci zabavajo, se hkrati povežejo in okolje v katerem so, dojamejo kot izjemno zanimivo. Čeprav je sredi mesta je lokacija atraktivna, ker je v neposredni bližini voda in samo potovanje z ladjico predstavlja res izjemo navdušenje. Na lokaciji imamo svoj prostor za postrežbo. Če nas prevoz preseneti vmes si tudi to vzamemo s seboj. Izjemen pomen dajemo varnosti v prostoru. Parkirišča za starše so tudi neposredno poleg OŠ Prule oz. na ljubljanski plaži.

Lokacija: LJUBLJANA, pod Prulskim mostom, Opekarska 1 (Pod Prulskim mostom), 1000 Ljubljana. Pot: TUKAJ

REZERVACIJA ROJSTNEGA DNE

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom, na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijača (sok, voda, ledeni čaj).  

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike, svečke,… poskrbite vi).

  • Do 10 otrok: 260,00€ 
  • Do 18 otrok: 290,00€
  • 18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

Cena brez hrane in pijače: od osnovne cene se odšteje 25,00€.

V primeru, da bi bil potreben dodaten animator (npr.  otroci mlajši od 5 let,…) velja doplačilo dodatnega animatorja – 50,00€ – uskladimo po dogovoru.

V ceno ni vključena torta ali sladica, za katero poskrbite sami. V kolikor se odločite, da boste imeli npr. torto, poskrbite tudi za krožnike, pribor, prtičke, nož za rezanje torte, morebitne svečke,… Naši vaditelji pa bodo sladico postregli.

Cena vključuje: najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva . Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop. 

  • Ob rezervaciji je potrebno plačilo avansa – 30,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: praznovanje

  • Avans se ob neudeležbi ali preklicu rojstnega dne ne vrača

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 5-15 let.

  • Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici.