• LJUBLJANA, pod Prulskim mostom, Opekarska 1 (Pod Prulskim mostom), 1000 Ljubljana..pot TUKAJ

ČAS IZVEDBE: najraje med tednom od 17-19:00, vikendi od 10-15:00

PRIMERNA STAROST: 7 – 15 let

CENA ANIMACIJE (vključuje 22% DDV):

 • do 10 otrok, 230€/ all inclusive /promocijska  do konca  junija
 • do 18 otrok, 260€/ all inclusive/promocijska  do konca  junija
 • 18+ otrok…po dogovoru glede na starost

CENA ANIMACIJE BREZ HRANE IN PIJAČE:

Minus 25€

HRANA: Vključena v ceno. Izberete med Sendviči ali sadje s sladkim grehom. Na voljo sok, voda, ledeni čaj. Slano pecivo.

TORTA?:Ni vključena v ceno, lahko jo imate s seboj. Ker smo zelo EKO, ne želimo proizvajati dodatne nepotrebne plastike bomo veseli, če stopite na našo stran barke in mi poskrbimo za vse krožnike, lončke in pribor. Vaša skrb je edino TORTA (če jo želite) in svečke.

KAJ VKLJUČUJE CENA: Najem prostorov, strokovno usposobljeni vaditelji/učitelji, hrana , pijača, slano pecivo ,  vstopnine, ustvarjalni material, športni material, pred priprava prostora, čiščenje prostora, članarina, vsa plastična embalaža za postrežbo.

UGODNOSTI: Sorodnost za isto ceno omogočena. Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem koristi ugodnosti. V kolikor je slavljenec že član društva, koristi ugodnost 5€ popusta. Članarina je vključena v ceno. Na računu, ki ga prejmete po elektronski pošti je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina/animacija).

Organizacija prostora, predpriprava, izvedba in pospravljanje je v naši izvedbi. Slavljenec dobi darilo.

OKVIRNI URNIK animacije  – 2:30 uri

 • urnik je včasih odvisen od trenutne razpoložljivosti ladjice na terenu.

KRATKA VSEBINA DOGAJANJA NA LOKACIJI POD PRULSKIM MOSTOM.

Slavljenec lahko izbira med tremi tematikami.

 • INDIJANSKI DAN Z LADJICO; izdelava perjanice, svoje indijansko ime, indijanske igre, lokostrelstvo in tudi indijanski skriti zaklad. Vmes se 20 minut vozimo z ladjico in opazujemo naravo, povemo zanimive indijanske zgodbe.
 • NARAVOSLOVNI DAN Z LADJICO; Nekaj gibalnih aktivnosti nato raziskovanje narave. raziskovalne naloge s pomočjo lup. Naravoslovna delavnica in vožnja z ladjico s katere pozorno opazujemo naravo, vodo in gibanja okoli nje. Izdelava naravnega nakita.
 • PUSTOLOVSKI/GUSARSKI ROJSTNI DAN Z LAJICO; Predstavimo načrt za iskanje skritih zakladov, ki jih najdejo pustolovci oz. lahko tudi gusarji. Skrijemo 3 zaklade, ki skrivajo zanimive vsebine (tudi “sladke sanje”). Vsako »zakladno« mesto pa prinaša nove in nove gibalne in zabavne naloge.  Vključimo  igre z vrvjo in padalom in obroči. Na željo lahko izvedemo tudi lokostrelstvo ali sabljanje. Vmes se 20 minut vozimo z ladjico in opazujemo naravo in si izdelamo pustolovski/gusarski trak.
 • TEHNIČNI DAN Z LADJICO; Nekaj gibalnih aktivnosti lovljenja, igre narave. Izdelava ladjice iz stiroporja na vrvico. Ladjice zavežemo za barko in jih peljemo na izlet. Izdelane ladjice otroci odnesejo domov.

Namen  rojstnega dne je, da se otroci zabavajo, se hkrati povežejo in okolje v katerem so, dojamejo kot izjemno zanimivo. Čeprav je sredi mesta je lokacija atraktivna, ker je v neposredni bližini voda in samo potovanje z ladjico predstavlja res izjemo navdušenje. Na lokaciji imamo svoj prostor za postrežbo. Če nas prevoz preseneti vmes si tudi to vzamemo s seboj. Izjemen pomen dajemo varnosti v prostoru. Parkirišča za starše so tudi neposredno poleg OŠ Prule oz. na ljubljanski plaži.

NAROČILO: na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni.

Potrebujemo podatke:

 • IME IN PRIIMEK OTROKA:
 • LETNICA ROJSTVA:
 • VAŠ MAIL:
 • VAŠ TELEFON:

PLAČILO: Znesek nakažete na TRR društva .Naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za animacijo

Plačilo izvedete do pričetka ANIMACIJE oz.vsaj dan prej.

*Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem koristi ugodnosti. V kolikor je slavljenec že član društva, koristi ugodnost 5€ popusta. Članarina je vključena v ceno. Na računu, ki ga prejmete po elektronski pošti je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina/animacija).

ZAVAROVANJE: Udeleženec in njegovi povabljeni v programu izvedbe animacije niso nezgodno zavarovani. V kolikor želite dogodke še zavarovati to storite sami oz. nam pošjite seznam otrok in letnice rojstva. Strošek zavarovanja je na vaši strani.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si
Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA,

Mojca Grojzdek +386 31-314-870