dnevno Varstvo

V Domžalah, Kamniku, Komendi in drugje po Sloveniji smo bili v petek, 4. 8. 2023 deležni obsežnih poplav. Mnoge čaka veliko dela s sanacijo,  mnogi so v tem času ostali brez varstva za otroka, mnogi pa tudi pomagajo najbližjim, sosedom …

Zato smo se odločili, da organiziramo dnevno varstvo za otroke, kjer družine čutijo posledice poplav in neurja.  

Cena dnevnega varstva bo znana naknadno, saj je odvisna od števila prijav. Z naše strani bomo krili stroške najema prostora, potrebno pa je pokriti še stroške animatorja ter hrane. Cena bo simbolična. 

Otroci bodo na varstvu ustvarjali in imeli kreativne delavnice, sestavljali kocke, se družili, obiskali park, igrala, imeli športne vsebine …

KAJ S SEBOJ: Vsak dan naj bodo otroci primerno oblečeni. Naj imajo s seboj tudi kopalke in brisačo, če bo vroče se bomo ohladili z vodnimi balončki. Priporočamo tudi steklenico vode (če bomo šli kam na pot), zaščito proti klopom, sončno kremo in pokrivalo (kapo). 

Plan prehrane: Vsako jutro bomo skupaj pojedli zajtrk (ob 8:30). Domenjeni smo za dostavo hrane iz bližnje restavracije. Kosilo bo ob približno 12:00 – 12:30. Vsak popoldan ob približno 15:00 bomo imeli malico (sadje in prigrizek – krekerji, piškoti, slane palčke, rogljiček,…)

*Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / spletni obrazec).

Avans ni potreben.

Cena je še neznana in je odvisna od števila prijav. Cena bo simbolična, le za kritje stroškov animatorja ter hrane.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo prvi dan. Naši člani imajo članske ugodnosti (cenejše aktivnosti).