tudi letos vam Športno atletsko društvo Mavrica ponuja izvedbo šolskih športnih dni, na katerih bodo glavna vsebina usmerjeno gibanje in določene športne aktivnosti.

Organiziramo športne dni, pri katerih je pomembna vsebina. Smo društvo, ki ima veliko izobraženega kadra s področja različnih športnih vsebin. Temeljimo na osnovah gibanja in razvoja motorike.

Na podlagi pedagoškega znanja in izkušenj s področja športa in s pomočjo strokovne ekipe smo razvili številne programe aktivnosti in tečajev za otroke, s pristopi, ki so otrokom zelo blizu in kažejo odlične rezultate. Aktivnosti izvajamo s prilagojenimi igrami, s pomočjo katerih otroke pripeljemo do želenega znanja.

V društvu imamo veliko športnih pripomočkov, ki jih s pridom uporabljamo. V tečajih drsanja, rolanja in rolkanja ponujamo tudi izposojo zaščitne opreme, med katero spadajo čelade in ščitniki. V primeru rolanja pa imamo tudi 15 parov nastavljivih rolerjev, ki jih s pridom uporabljajo tisti, ki nimajo svoje opreme.

Dodana vrednost naših aktivnosti je, da dodatno zaščitno opremo in izposojo pripomočkov.

Naslov aktivnostišolhCena/otrokKratko
ŠPORTNI DAN45,50€Delo po postajah, raznolike športne vsebine. Glede na število udeležencev formiramo ekipo vaditeljev, ki vodijo postaje. Uvedemo lahko tudi nabiranje motivacijskih nalepk in zagotovimo nagrade za najbolj aktivne z žrebom.
DRSANJE45,50€Ekipa pride in izvede drsalni dan. Osnove drsanja, za napredne skupine dodatna znanja drsanja. Igre, zabava, hokej in štafetne igre.
ROLANJE45,50€Ekipa pride in izvede rolerski dan. Osnove rolanja, za napredne skupine dodatna znanja rolanja. Igre, zabava, hokej in štafetne igre. Preizkusimo tudi longboarde, kotalke in skate. Pokažemo in vadimo osnove zaviranja na skatih oz. longboardih.
ŠPORT IN DRSANJE/ROLANJE44,50€Kombinacija športnih vsebin. Uporabno v primeru večjih skupin, kjer dejavnosti lahko delimo na koordinacijske športe in vsebine z igrami npr. z žogo, loparji.
IGRE Z LOPARJI23,00€Predvsem vsebine in osnove iger z loparji. Igramo se speedminton, badminton, tenis, namizni tenis …
POHODI45,00€Vodeni pohodi v bližini šole z dodano vsebino aktivnosti (kot primer iščemo skrite zaklade narave-z dodanimi nalogami). obiščemo lahko lokalne pravljične oz. učne poti in otrkom ponudimo raziskovanja in doživetja v naravi (prikaz izdelave loka, uporaba noža, iskanje užitnih rastlin, opazovanje ptic…
PLAVANJE45,00€Ekipa vaditeljev v bazenu izvede animacijo plavanja z zanimivimi in aktivnimi vsebinami plavanja in iger v vodi.
Če je opcija najema vaditeljev za Vas bolj sprejemljiva, je možno tudi to. V tem primeru se plača vaditelje in pripomočke ločeno.
Cena vaditelja: 22€/h oz. 25€/h (za lokacije do 20km izven Domžal)
Cena pripomočkov 20€/animacijo

Ponudba velja za šole v Sloveniji. Vožnjo ekipe se plača ločeno 0,23€/km.

Odprti tudi za dogovore kar se tiče formacij, vsebine in cene glede na število mentorjev.

Za ponudbo lahko pišete info@sadmavrica.si ali pokličete 031 314 870.

Rezervcije špotnih dni vrtcev priporočamo vsaj 14 dni pred dogodkom.