ROBO-MOJSTRI

V tednu od 20.7.2020 bomo v ŠAD Mavrica in Zavodu 1-2-3 izvajali program ROBO-MOJSTRI (Kocka počitnice-prilagojeno). Prijave so odprte.
Lokacija našega zbora bo na naslovu Zavoda 1-2-3 in ŠAD MAVRICA, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale. Počitnice potekajo od 7-16 ure. Zbor za zajtrke do 8.15.

Na lokaciji imamo gozdiček, letno kuhinjo, velik nadstrešek in v primeru dežja veliko sobo, ki ji pravimo LEGO igralnica. Prostor s klimo.

Naš namen je, da najprej raziskujemo preko kock LEGO Education programov, nato pa smo zunaj na svežem zraku ui skušamo inplelemntirati naša spoznanja v naravi. Ustvarimo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, razumevanja in preizkušanja ter druženja in ustvarjalne igre.
Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo.Všteto je kosilo in 2x sladoled. Hodili bomo jest v gostišče v bližini, en dan si bomo kosilo naredili sami, nekaj pa nam bodo tudi pripeljali na lokacijo.

Kaj s seboj si preberite v seznamu. Naj pa nujno imajo otroci s seboj plastenko ali steklencio za pijačo, kapo s šiltom. Zaščitna stredstva proti soncu, klopom.
Počitnice bo vodila Manca (031 561 866) s pomočnico Niko.
Povezava do plana http://zavod123.si/pocitnice/

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si