RAZISKOVALNE POČITNICE

V tednu od 27-31.7.2020 v ŠAD Mavrica bomo izvajali Raziskovalne počitnice. Trenutno je vpisna majhna skupina otrok , zato so prijave še odprte.

Lokacija našega zbora bo na naslovu društva, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale.

Na lokaciji imamo gozdiček, letno kuhinjo, velik nadstrešek in v primeru dežja veliko sobo, ki ji pravimo LEGO igralnica. Prostor s klimo.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, da ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre. Naš plan je dosegljiv tukaj. Edina sprememba bo četrtek obisk laboratorija je v teh časih težji. Morda pa dobimo obisk laborantke in nam pokaže kaj zanimivega.
Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo.Všteto je kosilo in 2x sladoled. Hodili bomo jest v gostišče v bližini, en dan si bomo kosilo naredili sami, nekaj pa nam bodo tudi pripeljali na lokacijo.

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si