PRIREDITVENE ANIMACIJE

Smo društvo, ki ima veliko izobraženega kadra s področja različnih športnih vsebin. Temeljimo na osnovah gibanja in razvoja motorike. Za seboj pustimo mavrično paleto doživetij , dobrega počutja in nasmejane obraze.

Na podlagi pedagoškega znanja in izkušenj s področja športa in s pomočjo strokovne ekipe smo razvili številne programe aktivnosti, prireditve in tečaje za otroke, s pristopi, ki so otrokom zelo blizu in kažejo odlične rezultate. Aktivnosti izvajamo s prilagojenimi igrami, s pomočjo katerih otroke pripeljemo do želenega znanja. Priskrbimo svoj material in se prilagodimo povpraševanju.

Lahko temeljimo izključno na gibalnih vsebinah, lahko pa gibalne vsebine obogatimo tudi z ustvarjalnimi in tehničnimi vsebinami.

V društvu imamo veliko športnih pripomočkov, ki jih s pridom uporabljamo.

Pri napr. drsanju, rolanju in rolkanju ponujamo tudi izposojo zaščitne opreme, med katero spadajo čelade in ščitniki. V primeru rolanja pa imamo tudi 15 parov nastavljivih rolerjev, ki jih s pridom uporabljajo tisti, ki nimajo svoje opreme.

Na voljo imamo različni ustvarjalni material

Na voljo imamo programe z LEGO kockami ali celo programi LEGO Education.

Izvajali smo že več animacij, varstev, dogodkov za organizacije in firme v Sloveniji. (Petrol, Comtrade, Schindler, babbyCener, Lek, Tosama…)

Za ponudbe se priporočamo na info@sadmavrica.si ali 031 314 870