POLETNE POČITNICE 100 OTROKOM DOMŽAL

Športno atletsko društvo Mavrica je društvo, ki za otroke pripravlja počitniške aktivnosti in raznolike tematske in športne programe. Mentorji radi delamo z otroki. Z njimi se zabavamo, igramo, jih učimo in skupaj mnogo lepega doživimo. Smo odgovorni in počitniški programi, ki smo si jih začrtali so enkratni, posebni in primerni za večino otrok.

POMAGAJTE 100 OTROKOM IZ DOMŽAL DO BREZPLAČNIH POČITNIC

Veselimo se in ponosni bomo, če boste naši partnerji v akciji

BREZPLAČNE POČITNICE 100 OTROKOM IZ DOMŽAL

Čas epidemije je marsikaterega starša postavil pred dilemo, kako preživeti. Kakšno bo poletje, koliko bo počitniških stroškov, kako bo družina zakorakala v čas počitnic,  kaj si lahko privoščimo in podobno.

Mentorji smo se odločili, da želimo starše, ki so v trenutnem času krize ostali brez zaposlitve ali pa se je prihodek njihove družine znatno zmanjšal, razveseliti s spodbudnim poletjem.

Kot društvo že sami nimamo veliko. To kar imamo, pa seveda z vsem srcem damo – znanje, veselje, ustvarjalnost, zdrav in aktiven način življenja, ki bi ga moral vsak otrok imeti.

Zaradi predvidenih finančnih težav staršev iz občine Domžale smo se odločili, da po svojih najboljših močeh omogočimo brezplačne ali vsaj sofinancirane počitnice.

Pri tem računamo na vašo pomoč, pomoč podjetij, posameznikov, občine (razpisi) in vseh, ki bi se naši akciji želeli pridružili.

Društvo vsako leto izvede zanimive tedenske počitnice. Zakaj ne bi vsak teden 10 otrok iz občine Domžale takšne počitnice z nami preživelo brezplačno. To je mogoče s pomočjo VAŠE PODPORE!

Izračunali smo, da potrebujemo za udeležbo desetih otrok, ki jih vodita 2 mentorja, tedensko skupno 1.430€.

Mavrica bo z organizacijo, obveščanjem, sprejemom prijav, informiranjem, uporabo pripomočkov, mentorstvom prispevala svoj delež sofinanciranja.  Preostala sredstva (1.430€) pa moramo pridobiti s strani donatorjev akcije.

Donatorji lahko pomagate s finančnimi sredstvi, ki jih nakažete na račun društva pod namenom: »donacija-100 brezplačno« , na TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON). Lahko pa donatorji pomagate tudi praktično, npr. pri hrani, najemu. Vsi donatorji dobijo po končanih počitnicah tudi jasno poročilo aktivnosti in zahvalo.

Kaj pa mi, kot društvo lahko naredimo za Vas?

V sklopu svoje aktivnosti in na svojih medijskih kanalih (splet, fb, instgram, tik-tok, Linkedin, lastna mreža) lahko uporabimo tudi Vaše ime (logo, navedba podjetja, izpostavitev…), ki naznanja vaše sodelovanje. V sklopu devet letnega delovanja imamo že precej deležnikov, ki jih obveščamo tematiki primerno. Imamo ugodne priložnosti za plakatiranje, kjer lahko izpostavimo tudi sodelovanje Vas, spoštovani podpornik akcije.

Stopimo skupaj za domžalske otroke!

OMOGOČIMO 10 OTROKOM POLETNE POČITNICE BREZPLAČNO!           9-10 TEDENOV= 100 OTROK
PREDVIDEN PROGRAM za 10 otrok v progam ŠAD MAVRICAcca dogajanje10 OTROK+2 MENTORJApovprečno pl/dan oz. ted
NAJEM PROSTOROVV ŠAD Mavrica ali ZŠRD5 DNI€ 150,00
BAZENvstopnina / vsaj 1x ted2 DNI/1,5€/danx12 oseb€ 36,00
ŠPORTNI PRIPOMOČKI-REKVIZTI, USTVARJALNI MATERIALŠAD MAVRICA5 DNI (ŠAD prispevek)€ 0,00
VSTOPNINE-ZNAMENITOSTObiščemo muzej, jamo, park ali jahamo1 DAN/ 3€/os/danx12€ 36,00
MENTOR 1Sledijo tedenskemu programu ŠAD Mavrica5 dni€ 352,00
MENTOR 2/pomočnikSledijo tedenskemu programu ŠAD Mavrica5 dni€ 282,00
ORGANIZACIJSKI STROŠKI DRobjave (fb, splet, mediji, napovednik), koordinacija, vaditelji, prostor, program, org. ogledi, obiski, org. hrane…stalno (ŠAD prispevek)€ 50,00
ZAVAROVANJA OTROKNe bodo nezgodno zavarovani (vsak sam- napišemo v pristopno izjavo)5 dni€ 0,00
ODGOVORNOSTNO ZAVAROVANJE VADITLJEVdelni prispevek (ostalo ŠAD sam)delež/ 12€ na osebo€ 24,00
HRANA. vsak dan cca 10€/osebo(zajtrk, kosilo, malica)5 dni€ 500,00
€ 1.430,00

Mentorji ŠAD MAVRICA

Predsednica društva Mojca Grojzdek

Domžale, april 2020

POČITNIŠKI PROGAM OBJAVLJEN NA SPLETNI STRANI https://sadmavrica.si/poletne-pocitnice

Informacije na info@sadmavrica.si ali 031 314 870

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!