Pikin rojstni dan se lahko izvede v dveh variacijah:

Animatorka je oblečena v nagajivo Piko Nogavičko. Z gospodom Fickom sprejema otroke. Predlaga, da si skupaj ogledajo lokacijo (park, igrala, živali,…) in vse kar nam okolje ponuja ter spotoma ušpičijo kakšno vragolijo. Vse v mejah veselja, igrivosti in radovednosti. 

Pika je tudi izjemna ustvarjalka ali pa otroke celo odpelje v konjušnico na jahanje, morda na kmetijo pogledat živali, jamo, plezati in raziskovati, pohod, kjer išče skrivne poti in skrite zaklade.  

ALL INCLUSIVE ROJSTNI DAN

Rojstni dan vključuje tematsko animacijo, hrano (slano pecivo + izbira sendviči/sadje/na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijačo (sok in vodo), animatorja, ves material (športni pripomočki, ustvarjalni material), najem lokacije ter vstopnine (velja v primeru lokacije Arboretum). 

REZERVACIJA ROJSTNEGA DNE

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se običajno prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

*Do 10 otrok: 220,00€ (na kmetiji: 250,00€)
*Do 18 otrok: 250,00€  (na kmetiji: 290,00€)
*18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

Jahanje ni vključeno v ceno.

Cena brez hrane in pijače: osnovna cena – 25,00€

Plačilo je možno z gotovino na licu mesta ali preko nakazila na TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: rojstni dan.

Za vse rezervacije je potrebno nakazilo avansa – 20,00€, ki v primeru odpovedi ostane društvu. 

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 4-15 let.

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom), pijača (sok, voda, ledeni čaj), slano pecivo. Na določenih lokacijah možna tudi pizza (po dogovoru). 

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike poskrbite vi).

Cena vključuje najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, vstopnine (Arboretum), ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva – 5,00€ popusta. Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop.