Pikin rojstni dan

Pikin rojstni dan se lahko izvede v dveh variacijah:

Animatorka je oblečena v nagajivo Piko Nogavičko. Z gospodom Fickom sprejema otroke. Predlaga, da si skupaj ogledajo lokacijo (park, igrala, živali,…) in vse kar nam okolje ponuja ter spotoma ušpičijo kakšno vragolijo. Vse v mejah veselja, igrivosti in radovednosti. 

Pika je tudi izjemna ustvarjalka ali pa otroke celo odpelje v konjušnico na jahanje, morda na kmetijo pogledat živali, jamo, plezati in raziskovati, pohod, kjer išče skrivne poti in skrite zaklade.  

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se običajno prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

*Do 10 otrok: 180,00€
*Do 18 otrok: 200,00€ 
*18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

Jahanje ni vključeno v ceno.

Cena brez hrane in pijače: osnovna cena – 25,00€

Plačilo je možno z gotovino na licu mesta ali preko nakazila na TRR račun: SI56 6000 0000 0376 237, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: rojstni dan.

Za vse rezervacije je potrebno nakazilo avansa – 20,00€, ki v primeru odpovedi ostane društvu. 

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 4-15 let.

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom), pijača (sok, voda, ledeni čaj), slano pecivo. Na določenih lokacijah možna tudi pizza (po dogovoru). 

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike poskrbite vi).

Cena vključuje najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, vstopnine (Arboretum), ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva – 5,00€ popusta. Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop.