OSNOVNE INFORMACIJE [INDIJANSKE POČITNICE, 17. 6. – 1. 7. 2022]

Spoštovani!
Obveščamo vas, da se že veselimo indijanskih počitnic! 

Kot nam začrtan plan veleva bomo imeli pester program


Počitnice bodo potekale od 17. 6. 2022 do 1. 7. 2022. Lokacija našega zbora bo skakalnica Domžale (čisto blizu avtocestnega izvoza Domžale oz. uvoza Ljubljana). Naslov: Kopališka cesta 4, 1230 Domžale

  • Otroke vsako jutri pripeljite od 7ih do nekje 8:30, ko bomo imeli zajtrk. Aktivnosti bodo aktivno potekale do 15ih, nato pa otroke od 15-16ih.

Otroci naj bodo vsak dan primerno vremenu obuti in oblečeni. Športna obutev in oblačila, priporočamo rezervna oblačila, kakšno jopico če bi bilo hladneje in kakšno majčko za preoblečt, če bi bili morda mokri.
Nujno naj imajo s seboj vsak dan: steklenico vode (ko bomo šli na izlet, da bomo imeli s seboj). kapo s šiltom, sončno kremo in prišlo proti klopom (slednje lahko posodimo tudi mi, če kdo nima doma).


Prehrana: poskrbeli smo za dostavo hrane – doplačilo 6,00€/dan (poravnate kar prvi dan za cel teden, skupaj 30,00€) – ni obvezno, lahko imajo otroci kosilo tudi s seboj. En dan pa bomo tudi sami spekli indijansko kosilo. Zajtrk in malica vsak dan sta v ceno vključena.

Plačilo: plačilo je možno prvi dan z gotovino na licu mesta ali s plačilom na TRR. Račun boste prejeli s strani računovodstva. Tisti, ki ste že plačali avans, plačate razliko. 
Posebnosti: alergije in posebnosti sporočite prvi dan mentorju in jih prav tako zapišite na pristopno izjavo. 


Če imate možnost, lahko pristopno izjavo že izpolnete in jo pošljete nazaj po mailu (npr. skenirano) in vam je prvi dan ne bo potrebno izpolnjevati, sicer jo izpolnite na licu mesta. 
Čas bomo preživeli zunaj, na svežem zraku, predvsem pa bomo veliko raziskovali, se učili, postali pravi Indijanci. 


Program bomo prilagajali vremenu (če bo dež kakšno aktivnost prestavimo na drug dan ipd). 
Če imate še kakšno vprašanje pa sporočite. 


Lep pozdrav in se veselimo srečanja!

Mojca Grojzdek