[Obvestilo za prijavljene]: Tečaj plavanja 12. 7. – 16. 7.

Spoštovani starši, 
se že veselimo srečanja prihodnji teden.

Preživeli bomo čudovit teden, ki ga bo spremljal pester program (pripenjam spodaj). 
Lokacija našega zbora bo na Kopališki 3 v Domžalah (to je za bazenom kjer so odbojkarska igrišča-vhod zadaj pri tenis igriščih oz.skate prostoru.
Na lokaciji imamo nadstrešek z vso osnovno opremo, tekoča voda, prostor za igro, asfaltno igrišče. V neposredni bližini igralni park Martin Krpan, športni park, bazen, gozd. V primeru dežja smo pod nadstreškom, če bi bil močan naliv gremo v bližnji bar ali sejno sobo Zavoda za šport.
S seboj vsak svojo plastenko s tekočino, zjutraj zajtrk, brisača, kopalke, čepica (proti soncu), rolko, če jo imate (šli bomo skozi osnove rolkanja, obiskali bomo skate park, vadili rolkanje in se seveda igrali s kockami). Plavalnih pripomočkov ne potrebujete, razen če imate kakšne kopalne kape ali očala, če uporabljate, niso obvezne. Zaščite proti soncu, komarjem. (jutranji prosim poskrbite, da so otroci že namazani). Zjutraj naj imajo s seboj tudi svoj zajtrk oz. kakšen prigrizek. Za popoldansko malco poskrbimo mi (piškot, sadje).

V dopoldanskem času od 8.40-9.45 bomo izvedli tečaj rolanja za prijavljene na tečaj. Če kdo potrebuje kakšen del opreme naj javi, lahko posodimo. Ostali varstvo oz. pridejo kasneje (10h).

  • DNEVNO VARSTVO pred tečajem (delavnice, šport, kocke) 7-10:00 znaša 25€/TEDEN
  • TEČAJI (ROLANJE, ROLKANJE, ROBOTIKA) PRED PLAVANJEM VKLJ. Z VARSTVOM (7-10:00) znaša 50€/TEDEN

Aktivni tečaj plavanja pa se prične od 10-15.00 . Vmes gremo na kosilo v bližnjo restavracijo Park (doplačilo 5€/dan – prvi dan v ponedeljek bomo pobirali 25,00€ za kosilo, da se čez teden ne ukvarjamo z denarjem, lahko pa imajo s seboj hrano). Na spletki imamo napisano 4,5€ ker je lani bilo tako, čez teden nam je ostal 2.5€in smo šli še na sladoled. A vendar so me klicali v petek, da spreminjajo ceno na 5€/otroka, ker se je vsa dobava hrane baje podražila in ne pridejo skozi. Žal. Takšni časi. Še vedno lahko pripravite otrokom svoje kosilo, a prosim javite, da vemo koliko kosil naročiti naprej, če sl. boste imeli svoje kosilo s seboj. Hvala.
Računovodkinja Nika vam bo poslala račun s celotno ceno tečaja plavanja, ostalo plačujete na licu mesta prvi dan. V primeru, da ste avans že plačali – plačate razliko. 
Hrana se plačuje ločeno, ker takoj plačamo restavraciji.
1 dan se bodo formirale skupine po predznanju plavanja. Na kopnem je seveda skupina skupaj.Če kateri od otrok želi sladoled na kopališču ima lahko denar s seboj max 2-3€, več ne dajajte, ker so na kopališču rade kraje in ne uspemo to dežurati. Sladoled bomo imeli tudi pri kosilu v parku, tako na kopališču ni nujno, da imajo, je pa želja včasih velika, tako da odločitev je vaša. Hvala za razumevanje.Zadnji dan, bo podelitev diplom in medalj ob 15. uri na kopališču. Računamo na to, da pridete na bazen – otroci bodo praktično pokazali kaj znajo (pri ogledu držite se korona načel-razdalja). Če ne uspete razložite otroku, da ve. Saj razumejo, da je včasih časovna stiska in ne gre (delamo seveda do 16h).
Vsak dan in tudi zadnji – pridete otroka iskat na bazen-notri / skozi vhod-poveste, da greste po otroka-Mavrica. Nastanjeni smo običajno takoj naravnost, kjer se pobira vstopnina desno pod 1 . lipo oz. pri igralih. Dvignete otroka lahko od 15.15 -16 ure.Če dež je opcija Atlantis, a je doplačilo kar precejšnje, cene so šle v nebo s prevozi in vstopninami in hrano. Vožnja nas bi stala dodatnih 8-10€/osebo (avtobusni prevoz), vstopnina pa 9€/osebo za 3h.Tako , da predlagam da poletje preživimo kar se da mokro (se bomo pač vmes, ko posveti sonce odpravili na bazen, se škropili, uživali, kolikor se bo dalo z vodo). Ugodnejša opcija bi bila, da sami pripeljete otroke in jih sami pridete iskat v Atlantis v tem primeru lahko plavamo tam dalj časa napr. za 14 eur od 10-15h, nato zunaj do 16h. Predlagam, da se menimo, ko pride do problema -dan prej).
Se že veselimo snidenja.
Za vprašanja bo dosegljiva koordinatorica dela Maja 031 314 870
https://sadmavrica.si/plavalni-tecaj/