[OBVESTILO ZA PRIJAVLJENE] Tečaj drsanja med novoletnimi počitnicami v Domžalah

Veseli nas, da ste se odločili da boste med novoletnimi počitnicami z nami drsali.


Otroke bomo prvi dan razdelili v skupine po predznanju, tako da bodo skupine manjše in se bomo vsem lahko dobro posvetili. 
Lokacija in termin: drsališče DOMŽALE ob 8:30 do 9:45. Priporočamo, da pridete 5-10 minut prej in se v miru uredite. 


Pred tečajem naj gredo otroci na stranišče, da vmes ne izgubljamo preveč časa s preoblačenjem. Starši pomagate otrokom obuti drsalke, obvezna je čelada (lahko tudi kolesarska, le da zadaj nima “špice”). Oblečeni naj bodo v kombinezon, naj imajo tudi rokavice in pa kakšno steklenico vode/čaja, da se bodo lahko med tečajem okrepčali. 


Na drsališču je možna tudi izposoja drsalk – cena je 3,00€ na dan. Če bi kdo potreboval čelado, jo lahko brezplačno posodimo mi, le pravočasno nas obvestite (do petka zvečer). 


*Račun boste prejeli po mailu s strani računovodstva. Prosimo, da ga poravnate do valute. Plačilo je možno tudi z gotovino na licu mesta (prosimo, da nas prej obvestite, da bomo pripravili račun). Možno je plačilo tudi z BON21 (izpolnete obrazec, ki ga najdete na spletu ter pošljete sken osebnega dokumenta otroka – če otrok koristi bon). 


Zadnji dan bomo imeli zadnjih 15 minut namenjenih prikazu kaj smo se naučili za vas, starše. Vabljeni, da se nam pridružite 15 min prej in si ogledate, kako gre vašim otrokom. Sledi tudi podelitev diplom.


Če imate še kakšno vprašanje nam pišite na info@sadmavrica.si