[Obvestilo za prijavljene]: Ribiške počitnice 12. 7. – 16. 7. 2021

Spoštovani,
Obveščamo vas, da se že veselimo snidenja mladih ribičev.
Kot nam začrtan plan veleva bomo imeli pester program, ki ga pripenjam.
Lokacija našega zbora bo v RIBIŠKI DRUŽINIv Domžalah. Blizu Mercator centra Domžale.Navigacija: tukaj. Naslov: Krakovska cesta 18A, 1230 Domžale
Na lokaciji imamo sobo v kateri bomo ribiško ustvarjali in spoznavali ribiško življenje.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, tako kot pravi ribiči z namenom spoznavanja narave, novih spretnosti, druženja in igre. Naš program bodo popestrili tudi ribiči, ki nam bodo marsikaj razložili, nam pokazali kot naprimer kako izdelamo muhco, kako nadenemo trnek, kako se obnašamo v in ob vodi. Skratka zanimivo bo.

Računovodkinja Nika, vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot vam je lažje.  Za 5 dni – 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje s tem denarjem ne ukvarjamo.  Hrano gremo pojest v bližnje gostišče Park.

Kaj s seboj si preberite v programu – tukaj. Dodatno pa seveda lahko otroci prinesejo s seboj svoje ribiške palice, trnke, lakse, da malo pogledamo kaj se da in ne da. Če palice nimate se ne obremenjevati bomo pač naredili improvizirano.

Ribiške počitnice bo vodil Anže Krapež (040 506 673). Vmes vskoči tudi Vita.
V prilogi je tudi pristopna izjava, ki jo lahko 1. dan prinesete s seboj ali pa skenirano pošljete nazaj. Kdor nima te možnosti pa izjavo lahko izpolni 1. dan počitnic na licu mesta.
Se že veselimo snidenja, Mojca Grojzdek