NOVOLETNE POČITNICE

27. 12. - 29. 12. 2023 | 7:00 - 16:00 | Športni park Vir

Novoletne počitnice bomo z otroci preživeli aktivno. 

Poleg najrazličnejših športnih aktivnosti bomo imeli tudi ustvarjalne delavnice, spoznali bomo LEGO robotiko, šli na pustolovščino z vlakom, s skiroji obiskali knjižnjico Domžale in drsali na drsališču. 

Program za četrtek in prilagodljiv in imamo dve možnosti:

 1. Možnost: Izlet z vlakom v praznično mesto Kamnik ter ogled malega gradu
 2. Možnost: Uživanje na snegu na Turistični kmetiji Pod kostanji -> velja v primeru snega, obiskali bomo kmetijo in izkoristili dan za sankanje in uživanje na snegu.

O izbrani opciji vas bomo prej obvestili, odvisna bo od vremena ter želja otrok.

V primeru obiska kmetije, bo doplačilo za prevoz (cena bo znana naknadno, ker je odvisna od števila prijav, okvirno 5€/otroka). 

*Program se ves čas prilagaja vremenu. V primeru slabega vremena aktivnosti zamenjamo, nadomestimo, prilagodimo. 

Lokacija naših počitnic bo: Športni park Vir, Zoisova ulica 43, Vir, 1230 Domžale. Tu imamo na voljo sobico na toplem, zunaj imamo veliko ploščad za športne aktivnosti ter igrišče z igrali. 
 
Istočasno poteka tudi program ROBO NOVOLETNIH POČITNIC v Zavodu 1-2-3, kjer se bodo vse tri dni fokusirali na sestavljanje s kockami. Program in prijava na robo počitnice: tukaj. 

Termin: Program
Sreda, 27. 12. 2023
Športne igre in ustvarjalne delavnice. Spoznamo LEGO robotiko, programiramo robotke in rešujemo kocka izzive. Izkoristimo zunanje igrišče za igre z žogo.
Četrtek, 28. 12. 2023
Možnost 1: Potovanje z vlakom v mesto Kamnik. Podali se bomo na pustolovščino in obiskali praznični Kamnik. Ogledali si bomo mali grad v centru Kamnika. Možnost 2: V primeru snega obiščemo Turistčno kmetijo Pod kostanji, kjer se sankamo in dričamo, spoznavamo živali, jih hranimo in negujemo.
Petek, 29. 12. 2023
Izlet s skiroji v mesto Domžale, obisk knjižnjice Domžale in drsanje na drsališču.

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

 • Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / ali spletni obrazec zgoraj)
 • Počitnice izvedemo ob vsaj 5 prijavah. O tem vas bomo obvestili nekje 3-5 dni pred izvedbo. 
 • 3 dni: 138,00€/otroka
 • Dnevni obisk: 50,00€
 • Doplačilo za kosilo: 6,00€/otroka/dan

V ceno je vključeno: najem prostora, vaditelja, ustvarjalni in športni material, zajtrk in malica, vstopnina na drsališče Domžale, vstopnica za vlak (povratna karta Domžale – Kamnik).

Kosilo je z doplačilom (6,00€ / otroka / dan).

Morebitno doplačilo:

 • V kolikor bomo obiskali kmetijo je doplačilo za prevoz 5€ / otroka. O obisku kmetije vas bomo še obvestili (le v primeru, da bi imeli tam sneg in bi dan izkoristili za sankanje in spoznavanje živali). 
 • V kolikor nimate drsalk je možna izposoja na drsališču, ki se plača po njihovem ceniku. 
 • Ob prijavi je potrebno plačilo avansa – 30,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: pocitnice

 • Avans se ob neudeležbi ne vrača in je namenjen kritju nastalih stroškov. 
 • Počitnice se plačajo po ceniku, objavljenem na spletni strani. Račun prejmete s strani računovodstva. 
 • Če ste se odločili, da počitnic ne boste obiskovali nam to sporočite čimprej na info@sadmavrica.si. Vplačan avans ostane društvu, za kritje administrativnih in organizacijskih stroškov. 
 • V kolikor se želite odjaviti MED počitnicami (npr. otrok se udeleži počitnic v pon in tor, potem pa ne bi več hodil) – zaračunamo dnevni obisk za tiste dneve, ko je otrok bil prisoten. Informacijo, da se želite odjaviti je potrebno sporočiti na info@sadmavrica.si.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. Naši člani imajo članske ugodnosti (cenejše aktivnosti). 

Osebe v društvu niste zavarovane. Zavarovanje urejate v lastni režiji.