27. 12. – 31. 12. 2021 od 7:00 do 16:00

Program novoletnih počitnic:

PONEDELJEK: Dopoldan spoznamo LEGO EDUCATION programe in sestavljamo mehanizme. Pričnemo z gradnjo verižne konstrukcije, ki bo ob zaključku tedna pripeljala do verižne reakcije in bo na voljo za ogled tudi staršem. Popoldan posvetimo gibanju. Igra na igrišču – žiga, loparji, elastika, hodulje.
TOREK: Nadaljujemo razmišljanje o verižni konstrukciji z dodajanjem naravnih in umetnih elementov. Igra z enostavnimi mehanizmi – LEGO EDUCATION.
SREDA: Dodelamo verižno konstrukcijo in dodajamo mehanske elemente, sprožilce in podobne funkcijske elemente. Igra s plastelinom. Morda pride prav tudi v verigi. Popoldan obiščemo gledališče. Preverimo, kako je igrati v gledališču, kaj imajo v zakulisju. Kako lahko postaneš igralec?
ČETRTEK: Verižni projekt dodelamo z glasbenimi elementi. Glasbenik na obisku, ki nam svetuje in pomaga. Popoldan obiščemo kmetijo, kjer negujemo konje, hranimo živali. Drsamo na drsališču.
PETEK: Gibanje na prostem, drsanje, izdelamo lectovo srce (ki ga spečete doma). Zaključek našega velikega projekta. Priprava na predstavitev ob 15:30 ter preizkušanje in dodelava.

TERMIN

TerminLokacijaStarostObvestila:
27. – 31. 12. 2021 od 7:00 do 16:00Zavod za šport Domžale6+ letŠE PROSTA MESTA

*Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / spletni obrazec).

Za počitnice velja plačilo avansa – 30,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane društvu za pokritje računovodskih stroškov.

*Celotne počitnice: 165,00€
*Akcijska cena do konca novembra: 155,00€
*Dnevni obisk: 38,00€
Drugi otrok iste družine ima 10% popust. Članarina je všteta v ceno.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. Naši člani imajo članske ugodnosti (cenejše aktivnosti). 

Animator bo znan naknadno.

Otrok v društvu ni zavarovan. Zavarovanje urejate v lastni režiji.