NERF ROJSTNI DAN

Praznovanje pričnemo z gibalnimi igrami, da se ogrejemo za glavni del. Na željo slavljenca animatorji pripravijo poligon iger med udeleženci. Lahko pa poligon sestavijo otroci, vaditelji samo pomagajo, svetujejo, usmerjajo. Na koncu se okrepčamo s sendviči ali sadno poslastico. 

Slavljenec s povabilom prijateljem sporoči, da s seboj prinesejo NERF-ke. Društvo ima na voljo 4x NEFR za tiste, ki jih morda nimajo.

ALL INCLUSIVE ROJSTNI DAN

Rojstni dan vključuje tematsko animacijo (trajanje 2 uri), hrano (izbira sendviči/sadje s sladkim grehom/na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijačo (sok in vodo), animatorja (do 10 otrok – 1 animator, do 18 otrok – 2 animatorja), ves material (športni pripomočki, ustvarjalni material), najem lokacije (v primeru lokacije Arboretum krijemo polovično vstopnino – več informacij pri ceni). 

REZERVACIJA ROJSTNEGA DNE

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

Rojstni dan rezervirate na info@sadmavrica.si ali 031 314 870. Sporočite nam željeno tematiko, število otrok, starost slavljenca ter željeno lokacijo in okviren termin. 

Terminsko se prilagodimo vašim željam oz. se uskladimo po dogovoru – glede na lokacijo. 

V ceno je vključena hrana (izberete med sendviči ali sadjem s sladkim grehom, na nekaterih lokacijah tudi pizza), pijača (sok, voda, ledeni čaj).  

Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo imate s seboj (za pribor, krožnike, svečke,… poskrbite vi).

  • Do 10 otrok: 210,00€ (Arboretum 230,00€)
  • Do 18 otrok: 250,00€ (Arboretum 280,00€)
  • 18+ otrok: cena po dogovoru glede na starost

DOPLAČILO: ob izbiri lokacije Arboretum je potrebno doplačilo za vstopnino: 2,50€/otroka.

Cena brez hrane in pijače: od osnovne cene se odšteje 25,00€.

V primeru, da bi bil potreben dodaten animator (npr.  otroci mlajši od 5 let,…) velja doplačilo dodatnega animatorja – 50,00€ – uskladimo po dogovoru.

V ceno ni vključena torta ali sladica, za katero poskrbite sami. V kolikor se odločite, da boste imeli npr. torto, poskrbite tudi za krožnike, pribor, prtičke, nož za rezanje torte, morebitne svečke,… Naši vaditelji pa bodo sladico postregli.

Cena vključuje: najem prostorov, strokovno usposobljen vaditelj/animator, hrana, pijača, ustvarjalni material, športni material, pred-priprava prostora, čiščenje prostora. 

Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem lahko koristi ugodnosti društva . Članarina je vključena v ceno – na računu je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina – animacija).

*Dodatna ugodnost: na lokaciji v Arboretumu imajo starši slavljenca prost vstop. 

  • Ob rezervaciji je potrebno plačilo avansa – 30,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: praznovanje

  • Avans se ob neudeležbi ali preklicu rojstnega dne ne vrača

Možne lokacije so objavljene tukaj.

Rojstni dan je primeren za starost 5-15 let.

  • Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici.