NARAVOSLOVNO TEHNIČNE POČITNICE

V tednu od 17 -21.8.2020 v ŠAD Mavrica na lokaciji parka Arboretum potekajo Naravoslovno tehniške počitnice.
Lokacija našega zbora bo pri vhodu v park – recepcija Arboretum. Volčji potok 3, Radomlje

Od 7-8 ure se zbiramo (igra po želji, družabne igre), nato ob 8.05 odrinemo skozi vhod na našo nastanitveno lokacijo pri mavrični hišici. Tam bomo imeli vse svoje nahrbtnike. V primeru dežja bomo v sobi CŠOD-ja. Ta se nahaj pri upravi parka. Če kdo pride kasneje sam pripelje otroka do Mavrične hišice v parku, ki se nahaja pri igralih. (Vas bo na recepciji spustila v park samo povejte, da prihajate na počitnice).

Lokacijo parka zagotovo dobo poznate. Uživali bomo v naravi in se urili svoje ročne spretnosti, napenjali možgančke in ustvarjali. Če bo zelo vroče se bomo vsak dan škropili in uživali z vodo, zato naj imajo otroci vedno s seboj kopalke in brisačo.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, da ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre. Otroke bomo naučili ravnanj z noži. Izdelali si bodo lok, tok. Potok v bližini ima veliko sveže gline, tam bomo uživali v kopalkah seveda. Obišče nas tudi ZAVOD 1-2-3 in se bo z nami igral robotiko z LEGO Education programi.

Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo. Všteto je kosilo in 2x sladoled. Hrano nam bodo vozili, obedovali bomo v prostorih jedilnice pri upravi parka.

Počitnice bo predvidoma  vodila Nika 030 351 071, pomočnica bom Mojca (031 314 870) oz. Maja.
Povezava do plana https://sadmavrica.si/wp-content/uploads/2020/03/naravoslovno_tehnicne_pocitnice_mavrica2020.pdf

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si