V tednu od 6-10.6.2020 v ŠAD Mavrica potekajo Mojstrske počitnice. Trenutno je vpisanih 17 otork in prijave so zaprte.
Lokacija našega zbora bo na naslovu društva, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale.

Na lokaciji imamo gozdiček, letno kuhinjo, velik nadstrešek in v primeru dežja veliko sobo, ki ji pravimo LEGO igralnica. Prostor s klimo.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj,da ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre.
Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo.Všteto je kosilo in 2x sladoled. Hodili bomo jest v gostišče v bližini, en dan si bomo kosilo naredili sami, nekaj pa nam bodo tudi pripeljali na lokacijo.


Kaj s seboj si preberite v seznamu.Če je mogoče ni pa nujno naj imajo otroci svojo škatlo ročnih pripomočkov kot je kladivo, klešče, zaščitna očala, delovne rokavice, nekaj žebljev (lahko različne velikosti).
Počitnice bom vodila Mojca (031 314 870) s pomočnico Niko.
Povezava do plana https://sadmavrica.si/wp-content/uploads/2020/03/mojstrske_pocitnice_mavrica2020.pdf

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si