MAVRIČNI TEK ZA KAROLINO

Dragi otroci, dragi starši!

Morda ste v zadnjem času že slišali za prikupno deklico Karolino, ki ima redko genetsko bolezen, ki povzroča, da se deklica stara veliko hitreje, kot bi bilo to normalno. Zdravila, ki bi ji lahko pomagalo zaenkrat še ni, obstaja pa zelo velika možnost, da bi ga znanstveniki lahko naredili, če bi imeli dovolj denarja za raziskave in njegov razvoj.

Karolinina mamica Sabina je bila kar nekaj let super prijazna in igriva vaditeljica v ŠAD Mavrica. Ker jo imamo radi in smo ji hvaležni za njeno delo, bi ji radi sedaj, ko nas s Karolino potrebujeta, priskočili na pomoč.

In ker vemo, da v našem društvu vadijo najbolj srčni otroci, ki imajo najbolj srčne starše, verjamemo, da se boste udeležili naše akcije zbiranja denarnih prispevkov za dober namen. Ni pomembno kako velik je prispevek, pomembno je, da prihaja iz srca in da poleg staršev, tudi otroci začutijo, da so z denarjem iz svojega šparovčka pomagali Karolini.

Seveda pa dogodek ni samo za naše člane – pridruži se nam lahko kdorkoli. Izjemno veseli in hvaležni bomo vsem, ki se nam boste pridružili.

Vaditelji ŠAD Mavrica se bomo potrudili, da za otroke in starše pripravimo prijetno in zabavno športno druženje, na katerem ne bo manjkalo glasbe, plesa, smeha, nagrad in tudi kaj okusnega za naše želodčke se bo našlo.

Glavni dogodek bo MAVRIČNI TEK ZA KAROLINO. S skupnim tekom bomo dokazali, da nas šport in gibanje združujeta, da se z voljo in vztrajnostjo da premagati marsikatero oviro, predvsem pa, da nas občutek, da smo nekomu pomagali, osrečuje.

MAVRIČNI TEK ZA KAROLINO

PONEDELJEK, 13. 3. 2023 ob 17:00 (do predvidoma 18:30)

Lokacija: PARK MARTINA KRPANA v Domžalah (Kopališka 4, 1230 Domžale)

V primeru slabega vremena nam bodo družbo delali škornji in dežniki. 😉

Več informacij o Karolinini zgodbi in njeni bolezni: na povezavi

Zelo veseli bomo vaše udeležbe!

Vaditelji ŠAD MAVRICA

KAKO LAHKO POMAGATE?

Za razvoj genskega zdravljenja za Karolino lahko prispevate 

SMS s ključno besedo KAROLINA5
ali KAROLINA10 na 1919

Štartna točka je v Parku Martina krpana (pri ognjišču).

PLAN PROGE

  • Modra proga (500 m) primerna za otroke in družine
  • Rdeča proga (3 km), primerna za odrasle, tekače,…

ŠTARTNINA:

Štartnina se bo plačevala pri startu. Mišljeno je, da otroci prinesejo s seboj toliko  kolikor pač lahko in donirajo v “steklen kozarec”, odrasli lahko tudi tako oz. pošljejo sms Karolina 5 ali Karolina 10. Kar se bo nabralo v “kozarcu” bo nato društvo ŠAD MAVRICA uradno  nakazilo donacije na TRR Društva Viljem.

KDO JE VABLJEN:

Vsi, ki lahko hodite ali tečete. Torej posamezniki, družine, društva, organizacije. Več nas bo več donacij bo zbranih. Gre za dobro deklice Karoline.

Po teku udeleženci dobijo okusno nagrado (donator ŽITO d.o.o.), nalepko s simbolom (donator: Svet Grafike) in na voljo bodo tudi spremljevalne delavnice

  • lokostrelstvo
  • poslikava obraza
  • karaoke…

PRISRČNO VABLJENI!

DONATORJI in PODPORNIKI