Mavrični izdelki za naše podpornike

Dragi člani naše mavrične družine 🙂


Društvo ŠAD Mavrica že skoraj 10 let spodbuja otroke, družine in odrasle h gibanju in zdravju. Trudimo se ohranjati kvalitetne gibalne programe, zanimive animacije, čudovite počitnice in poučne tečaje rolanja, drsanja, plavanja, rolkanja. Sodelujemo na občinskih, državnih prireditvah in pomagamo ob nesrečah (socialno ogroženi, invalidi,…). 


Kot vsa društva, smo tudi sami v tem času v stiski, kjer smo odvisni predvsem od članov in ljudi, ki nas podpirate. Žal nam je, da ne moremo skupaj vaditi, se družiti in uživati. Poskusili smo z opcijo online vadb, ampak žal ni bilo dovolj zanimanja, da bi se nam le-to izplačalo. 
Ker imamo kar nekaj mavričnih izdelkov (mavrične kape, mavrični nahrbtnik, steklenica,…) , nam bodo le-ti, upamo da pomagali izstopiti iz trenutne situacije. Radi bi vam ponudili mavrične izdelke v zameno za donacijo ali nakazilo v obliki članarine. 


Vsi, ki bi si želeli Mavrične izdelke si jih lahko ogledate na spodnji fotografiji. (v obliki donacije, kjer sami določite vrednost, ki ste jo pripravljeni podariti društvu). Naročilo izdelkov lahko oddate na naš mail: info@sadmavrica.si.


Z vašo pomočjo bomo nadaljevali z našim trudom in še naprej ustvarjali nepozabne programe za naše najmlajše, odrasle in celotne družine. 
Zahvaljujemo se vsem članom za podporo,

Mavrična Ekipa