Mavrična torba je: zanimiva, skrivnostna in predvsem – športna.
 Namenjena je vsem, ki si želijo popestriti dan ali pa kar cel teden. 

Pripravili smo zanimivo torto, polno športnega materiala. Mavrična torba bo v vaš dom prinesla veselja, zabave in dneve aktivnosti. Mavrična torba celotni družini ponudi priložnost, da se družite in se preizkusite v koordinaciji, poskokih, teku, nogometu, namiznem tenisu, badmintonu, speedmintonu, odbojki,…. 

Poleg osnovnih pripomočkov pa vam ponudimo tudi pester nabor idej za postavitev poligonov s pomočjo pripomočkov iz Mavrične torbe. 

V vsaki torbi, pa bo tudi mali dnevnik za vsakega otroka, kjer boste lahko aktivnost otroka nadgradili z nalepko, štempiljko,….

NAJEMI ME

PAKETI:

  • MAVRIČNA TORBA ŠPORTNEGA MATERIALA (osnovni paket).

Cena = 30,00€/10 dni, 25,00€ za člane

  • MAVRIČNA TORBA ŠPORTNEGA MATERIALA (osnovni paket) + LOK (prilagojen za notranje prostore in varnost) + OVIRE + ROLERJI (do 2 kom z vso opremo – št. od 26 – 45).

Cena = 40.00€/10 dni oz. 35,00€ za člane

  • MAVRIČNA TORBA ŠPORTNEGA MATERIALA (osnovni paket) + HOKEJSKE PALICE (otroške) + ROLERJI (do 3 kom z vso opremo št. od 26-45) + SKIRO (1-3 kom)

Cena = 50,00€/10 dni oz. 45,00€ za člane

  • MAVRIČNA TORBA ŠPORTNEGA MATERIALA (osnovni paket) + MATERIAL PO IZBIRI 

Cena = 60,00€/10 dni oz. 55€ za člane

Pred oddajo mavrično torbo fotografiramo, material preštejemo in zabeležimo oddan material. 

Za najem torbe je potreben avans 15,00€ (v primeru izgube, poškodbe materiala). V kolikor je material ob vrnitvi nepoškodovan, vam avans vrnemo.

! Skladno z priporočili poskrbimo za ustrezno razkuževanje. 

Možno je podaljšanje opreme – cena 5,00€ / dodaten dan

 

Mavrično torbo lahko prevzamete na lokaciji društva (Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale), lahko pa vam jo dostavimo (na lokacije Domžale, Trzin, Mengeš, Kamnik, Moravče, Krtina, Prevoje, Črnuče, Dol pri Ljubljani – cca 5,00€), za bolj oddaljene lokacije pa cena po dogovoru. 

Mavrično torbo lahko naročite na: info@sadmavrica.si ali 031 314 870.