INDIJANSKE POČITNICE 3

V tednu od 10 -14.8.2020 v ŠAD Mavrica na lokaciji SKAKALNICA potekajo indijanske počitnice.
Lokacija našega zbora bo na skakalnici Domžale, to je tik ob AC uvoz za Maribor oz. Izvoz za Domžale.

Od 7-8 ure se zbiramo (igra po želji, družabne igre), nato ob 8.15 skupno zajtrkovanje in sledi progam in aktivnosti po planu opisanem https://sadmavrica.si/wp-content/uploads/2020/06/indijanske_pocitnice_mavrica2020.pdf

Če kdo pride kasneje, torej po 8.30 uri, naj sam poskrbi za zajtrk.

Ker dejansko pridete v gozdiček se prosim že doma ali takoj zjutraj pred stavbo zaščitit prosti klopom in mrčesu. Kasneje če je vroče tudi otroke namažemo s kremo za sončenje in poskrbimo za dehidracijo in kar spada poleg.

Uživali bomo v naravi in se veselili vsakega dne posebaj. Šli bomo tudi v park Krpan na aktivno igro. Če bi vmes izjemno deževalo imamo na voljo tudi našo LEGO igralnico. Bazen letošnje leto odpade, ker je žal zaprt. Se pa bomo špricali, dričali in zato imejte kar vsak dan s seboj kopalke in brisačo, lahko tudi kakšno vodno napravico.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, da občutimo naravo v vsej svoji lepoti in času. Da se znajdemo v naravi, ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre. Otroke bomo naučili ravnanj z noži. Izdelali si bodo lok, tok, tipi in še marsikaj.

Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo. Všteto je kosilo in 2x sladoled. Tokrat nam bodo hrano vozili z gostišča. En dan si bomo kosilo naredili sami, nekaj pa nam bodo tudi pripeljali na lokacijo. Konje obiščemo in jahamo 1x. Kaj s seboj si preberite v seznamu.

Počitnice bo predvidoma  vodila Lara 040 745-866

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si