Družinska rekreacija je namenjena gibanju in tudi druženju celotne družine. V prvi vrsti gibanju,  za druženje bomo našli čas ob zaključku vade, zadnjih 15 min, ko bomo aktivnosti občasno tudi združevali.

Gre za vadbo, kjer je odrasla oseba na eni strani telovadnice, otrok na drugi strani telovadnice. Vmes nas loči le zavesa. Ni pa nujno, da imate otroka, lahko ste udeleženci le vadbe za odrasle. Držimo se konceptov programa ZDRAVA VADBA ABC z dodatnimi včasih tudi skupinskimi športnimi aktivnostmi kot napr. košarka, odbojka, med dvema ognjema. Lotimo se tudi zahtevnejših poligonskih sestav. Pomembno nam je, da naredimo nekaj zase, za svoje zdravje in se družimo.

Cilj:

  • skrb za svoje zdravje, zdravje celotne družine in dober vzgled otrokom.

Na drugi strani (telovadnice-zavese) poteka program ABECEDA ŠPORTA . Sočasno v te vadbe lahko vključite  otroke. Ni nujno, da so udeleženci te vadbe  otroci s programa DRUŽINSKA REKREACIJA, lahko na vadbo hodijo le otroci.

Če dobimo v letu 2018/19 telovadnico z zaveso bomo tovrstno vadbo izpeljali.

Če vas bo več želelo vadbo bomo tudi v letu 2018/19 poiskali prostor, kjer bo to mogoče.

Ihansko TV imamo že rezvirano za Družinsko atletiko.

Sicer vsi interesenti pišite na info@sadmavrica.si, da vas tovrtna vadba zanima…več kot vas bo prej bomo dobili prostor glede na št. udeležencev.

TELOVADNICA:

  • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.

SPLOŠNO:

Kadar je zunaj toplo in primerno vreme, bodo vaditelji občasno opravili vadbo tudi na prostem ali določenem igrišču. Zato s seboj ob predvideno lepem vremenu jopice, vodo, obutev za v tv in na prosto.

Vadbi se lahko priključite  kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da vas več ne bo na vadbo. info@sadmavrica.si

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

Odrasli majica oz. darilo,…

OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno, da pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.

Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).

Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju

Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

POSEBNOSTI:

  • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
  • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
  • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

Prijava na vadbo: 031 314 870, info@sadmavrica.si ali preko obrazca: