AKTIVNO VARSTVO V MAVRICI

TERMINI 2020 od 7. do 16. ure, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, cena 90 evrov na teden brez hrane. S kosilom 115 evrov.

Priporočamo , da imajo otroci hrano s seboj. Društvo poskrbi le za malo malico ob 15.15 uri (sadje, piškoti in podobno)

Doplačila (če se domenimo, da gremo na bazen-vstopnina cca 2 do 3 evre, sladoled vsak s seboj, jahanje, če željo 3 evre).

*Če kdo potrebuje prej (18.5. dalje) varstvo, ali morda le za določen čas v dnevu, lahko pokliče (031 314 870), se domenimo.

 1. 1.-5.6.
 2. 8-12.6.
 3. 15-19.6.
 4. 22-26.6. , 25. praznik-odpade, cena 72€
 5. 29.6-3.7.
 6. 13.-17.7.
 7. 27.-31.7.
 8. 3.-7.8.
 9. 10-14.8.
 10. 17.-21.8.

Pri nas varstvo poteka predvsem, v naravi na prostem.

V primeru dežja imamo nadstrešek in notranje prostore. Če vroče imamo v notranjih prostorih tudi klimo, bližnji gozd in naš nadstrešek  imata čudovito naravno klimo.

V oddaljenosti cca 15 min hoje imamo športni park, bazen, knjižnico, mesto. Veseli smo, če imajo otroci v varstvu lahko s seboj skiroje s katerimi lažje potujemo v kolikor imajo željo, da gremo naprimer na sladoled, v knjižnico ali celo bazen. 5 skirojev imamo tudi v društvu, v primeru če ga kdo nima.

Želimo si, da udeleženci varstvo doživljajo sproščeno in glede na njihove interese in želje. Primerno za predšolske in šolske otroke. Glede na razmere epidemije se bomo držali priporočil NIJZ in bomo odgovorni na način kot pravila v šoli, poseben poudarek pa bomo dajali na skrb za redno čistočo in higieno udeležencev.

Udeleženci varstva lahko koristijo in uporabljajo.

 • Športni material; žoge, loparji, hokejske palice, mreže, vrvi, …
 • Ustvarjalni material; pisala, flomastri, barvice, tempere, perle, bleščice, usnje…
 • Glasbila; digitalni pianino in zunanji obiski mladih umetnikov in entuziastov (kitarist, orglice, violina).
 • Tehnični material (kladiva, žagice, noži)- glede na predzanje in starost (šola varne uporabe).
 • Kocke, več kompletov LEGO kock (MinCraft, StarWars, tehnic…) in Lego Education materiale Story Starter
 • Naravno okolje; travnik, gozdiček za prosto in ustvarjalno igro.
 • V bližini gozdna učna pravljična pot, včasih obiščemo bazen, konjušnico, jamo, kmetijo. Vse je odvisno od števila udeležencev in njihovih želja.
 • Zunanjo kuhinjo; za vse čarovnije priprave slaščic in podobnega.
 • Živali; muc, kuža za negovanje in sprehode.

S SEBOJ:  Priporočamo, da so času in vremenskim razmeram primerno obuti in oblečeni. Naj imajo s seboj 1 krat rezervna kratka majica, kratke hlače in 1 krat trenirka (tanka) in 1 krat tanek pulover. Trak za ušesa (vreme). Krema in čepica proti soncu, pršilo proti klopom, komarjem oz. insektom. Če mogoče jih skrbniki namažite in zaščitite vsako jutro  pred prihodom na počitnice.

DOPLAČILA (po želji): 5 evrov na dan za toplo kosilo in 2 krat sladoled. Lahko pa imajo hrano s seboj. (Lahko pogrejemo), društvo poskrbi le za malo malico ob 15.15 uri (sadje, piškoti).

LOKACIJA: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale. V primeru dežja ali izjemne vročine koristimo notranji klimatiziran prostor.

CENA VKLJUČUJE: Najem prostorov, strokovno usposobljeni mentorji , popoldanska malica, material (ustvarjalni, delovni, športni), video projekcija aktivnosti oz. fotografije za spomin. Če imamo donatorja aktivnosti ponavadi tudi kakšna nagrada:)

PLAČILO:  Znesek po izdanem računu s strani računovodstva poravnate na TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON) -Avans do izvedbe varstva 15 evrov. Namen: ime in priimek otroka ter datum varstva, sklic: nrc. Plačilo izvedite 3 dni pred izvedbo oz.do pričetka počitnic. Račun s strani tajnice prejmete po mailu.

Zavarovanje: Udeleženci niso nezgodno zavarovani. Zastopniki udeležencev izpolnite pristopno izjavo 1. dan počitnic.

V kolikor ima otrok zdravstvene posebnosti javite prej, da se mentorje ustrezno pripravi. Hvala za razumevanje.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

https://youtu.be/g84n219kQyM