AKTIVNO VARSTVO 31. avgust

31.8.2020 ŠAD Mavrica izvaja program AKTIVNO VARSTVO. 7-16 ure. Lokacija; Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale

Cena za udeležence letnih počitnic in člane društva 2019/20 je 20€ in bomo šteli za plačilo članarine za leto 2020/21

Zunaji-nečlani, cena 30€ in v sklupu plačila postanejo člani 2020/21.

Dodatki: 5€ za kosilo

Program;

Aktivna igra in delo v društenem Adrenaliskem parku (gozd), športne aktivnosti, ustvarjanje.

izdelamo si sladko torto in spečemo Mavrično pizzo za odžejanje pa si izdelamo sadni koktejl.

Lokacija našega zbora bo na naslovu društva, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale.

Na lokaciji imamo gozdiček, letno kuhinjo, velik nadstrešek in v primeru dežja veliko sobo, ki ji pravimo LEGO igralnica. Prostor s klimo.

Od 7-8 ure se zbiramo (igra po želji, družabne igre), nato ob 8.15 skupno zajtrkovanje in sledi progam in aktivnosti po planu.

Če kdo pride kasneje, torej po 8.30 uri, naj sam poskrbi za zajtrk.

Ker dejansko pridete v gozdiček se prosim že doma ali takoj zjutraj pred stavbo zaščitit prosti klopom in mrčesu. Kasneje če je vroče tudi otroke namažemo s kremo za sončenje in poskrbimo za dehidracijo in kar spada poleg.

Uživali bomo v naravi, druženju, igri in pripravljenih aktivnostih.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, da občutimo naravo v vsej svoji lepoti in času. Da se znajdemo v naravi, ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre. Otroke bomo naučili ravnanj z noži. Izdelali si bodo lok, tok, tipi in še marsikaj.
Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo.Všteto je kosilo in 2x sladoled. Hodili bomo jest v gostišče v bližini, en dan si bomo kosilo naredili sami, nekaj pa nam bodo tudi pripeljali na lokacijo.

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi mi boste morali oddati tudi izjavo za COVID in pristopno izjavo. Tako, če se bo 1. dan komu mudilo imejte že izpolnjeno s seboj.

Hvala za razumevanje in se vidimo.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za informacije 031 314 870 ali info@sadmavrica.si