fbpx

Zadnji dan pred začetkom šole poskrbimo za aktivno varstvo.


PROGRAM:

  • Aktivna igra in delo v društenem Adrenaliskem parku (gozd),
  • športne aktivnosti,
  • ustvarjanje.
  • izdelamo si sladko torto in
  • spečemo Mavrično pizzo,
  • za odžejanje pa si izdelamo sadni koktejl.

TERMIN

DanDatumUraLokacija
PONEDELJEK31. 8. 20207:00 – 16:00Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale

Cena za udeležence letnih počitnic in člane društva 2019/20 je 20€ in bomo šteli za plačilo članarine za leto 2020/21. Zunanji-nečlani = cena 30€ in v sklopu plačila postanejo člani 2020/21.

Dodatki: 5€ za kosilo

Lokacija zbora je na naslovu društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale.

Na lokaciji imamo gozdiček, letno kuhinjo, velik nadstrešek in v primeru dežja veliko sobo, ki ji pravimo LEGO igralnica. Zbirali se bomo od 7:15 – 8:00 ure, v primeru kasnejšega prihoda za zajtrk poskrbite sami. 

Ker že takoj pridete v bližino gozdička prosimo, da že doma ali takoj zjutraj pred stavbo zaščitite otroke proti klopom in mrčesu. Kasneje če je vroče tudi otroke namažemo s kremo za sončenje.

Uživali bomo v naravi, druženju, igri in pripravljenih aktivnostih.

Naš namen je, da smo ves čas zunaj, da občutimo naravo v vsej svoji lepoti in času. Da se znajdemo v naravi, ustvarjamo, uresničujemo zanimive ideje z namenom spoznavanja novih spretnosti, druženja in ustvarjalne igre. Otroke bomo naučili ravnanja z noži. 

PLAČILO: Računovodkinja Nika, Vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko oz. vse napisano na računu. Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo svojo hrano, kot Vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. 

Na počitnice naj pridejo le zdravi otroci. Vsi boste morali oddati tudi izjavo za COVID -19 in pristopno izjavo.