123 ZDAJ!

Predstavljamo Vam nov program, ki ga bomo gradili z Vami.

Novo leto, nova gibanja, nova zabava!

Namen aktivnosti je preživljanje časa skupaj z družino v gibanju. To je hkrati tudi naložba v družinske odnose, povezovanje družine ter razvijanje različnih sposobnosti.

Program spodbuja, da  skozi gibal123no zabavo za celotno družino spoznamo svoje telo in vse kar spada zraven (dihanje, sproščanje, raztezanje), zdravo prehrano in dobro počutje.

Del aktivnosti izvajamo tudi zunaj v lokalnem kraju, parkih Domžal in okolici. Spoznamo igralne oz. športne parke, igrala, zverala in podobno. Izvedemo vadbo in se igramo.

Del aktivnosti izvedemo v naravi na pohodih, obiskih lokalnih kmetij kjer okušamo zdravo prehrano, se povezujemo s kmeti in okoliškimi kmetijami. (Samooskrba).

Del aktivnosti izvedemo na potovanjih v Sloveniji. Tako spoznamo razgibano, dobro, domače, zdravo in poučno okolje, skrb za živa bitja in čisto okolje.

Plan bo res pester, zato se Vam splača pridružiti se.

Plačate mesečno članarino 50€/družino in se lahko udeležite vseh 4 enot, ki jih razpišemo. Včasih ima mesec le 3 enote, drugič spet 5, povprečje je 4 enote mesečno. Dnevi in ure niso ponavljajoči ampak se spreminjajo, zato morate biti nekoliko bolj pozorni na termine. Običajno vas po sms sporočilu spomnimo, da je naslednji dan 123 zdaj!

Urnik smo spisali za 3 mesece za naprej upamo na prijetno ekipo, ki bo nadaljnji urnik oblikovala skupaj z nami.

** v primeru potovanj, vstopnin in dodatnih dejavnosti, stroške krijete sami.

Program bomo obogatili tudi z mednarodnim projektom TEDEN GIBANJA-Move Week , ŠPORTNO REKREATIVNEGA PROGRAMA SLOVENIJA V GIBANJU in FESTIVALA AKTIVNEGA STRANJA.
Udeležbo v projektu bo podprla tudi Fundacija za šport z sofinanciranjem Športne Unije Slovenije.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

bty