Naš cilj je, da v letošnjem poletju 100 otrokom omogočimo brezplačne ali pa vsaj sofinancirane poletne počitnice.

Veselimo se in ponosni bomo, če boste naši partnerji v akciji.

Čas epidemije je marsikaterega starša postavil pred finančno dilemo. Mentorji v ŠAD Mavrica smo se odločili, da želimo starše, ki so v trenutnem času krize ostali brez zaposlitve ali pa se je prihodek njihove družine znatno zmanjšal razveseliti s spodbudnim poletjem. 

V Mavrici z vsem srcem dajemo znanje, veselje, ustvarjalnost, predajamo zdrav in aktiven način življenja, ki bi ga vsak otrok moral imeti oz. poznati.

Zaradi predvidenih težav staršev iz občine Domžale smo se odločili, da po svojih najboljših močeh omogočimo brezplačne ali pa vsaj sofinancirane počitnice. 

Pri tem računamo na vašo pomoč, pomoč podjetij, posameznikov, občine in vseh, ki bi se naši akciji želeli pridružiti. 

Kako lahko sodelujete?

  • S SMS sporočilom na telefonsko številko 1919: mavrica5 (darujete 5,00€) ali mavrica10 (darujete 10,00)
  • Z direktno donacijo na TRR – ŠAD Mavrica, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale. Namen: donacija 100 otrok. TRR: SI56 6000 0000 0376 237 

SMS koda je aktivirana od 20.4.2022 in vse do 24.6.2022, z besedo mavrica5 in mavrica10 na 1919. Telemach se v celoti odpoveduje prihodkom iz naslova odhodnih/dohodnih SMS sporočil. SMS donacije so omogočene v sodelovanju z družbo Telemach.

ZA VSE DONACIJE SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO!

Spodnji obrazec je namenjen prijavi za družine, ki si počitnic niso zmožni privoščiti.

Vse oddane prijave bomo ob koncu zbiranja pregledali. V kolikor bo prijav več, kot jih bomo lahko sofinancirali bomo na sestanku skrbno pregledali vse prijave in vam odločitev nato sporočili. Vsekakor pričakujte obvestilo na email v mesecu juniju.

DONATORJI:

Telemach

MM Količevo d.o.o.

Javno podjetje centralna čistilna naprava Domžale – Kamnik d.o.o.

Telemach