Praznovanja

Nudimo barvita praznovanja rojstnih dni. V aktivnosti rojstnodnevnih animacij je vključeno veliko gibanja, druženja in veselja v naravi in telovadnicah.

Pomembno nam je, da se imajo otroci lepo, da se aktivno družijo med seboj in se veselijo medsebojne igre. Da lahko sodelujejo pri ustvarjanju njihovega dne in ga tako naredijo še bolj posebnega. Ker v naše animacije vključujemo tudi želje otrok, so praznovanja vsakokrat unikatna in po meri slavljenca.

 

Športni rojstni dnevi:

ŠPORTNI ROJSTNI DAN……….tukaj

KOLESARSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

ROLERSKI / SKEJTARSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

POHODNIŠKI ROJSTNI DAN……….tukaj

NOGOMETNI ROJSTNI DAN……….tukaj

KOŠARKAŠKI ROJSTNI DAN……….tukaj

VODNI ROJSTNI DAN……….tukaj

ZIMSKI ROJSTNI DAN NA LEDU……….tukaj

 

Tematski rojstni dnevi:

INDIJANSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

PUSTOLOVSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

NERF ROJSTNI DAN……….tukaj

AVTOMOBILSKI / LETALSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

KRALJEVI / PRINCESKIH ROJSTNI DAN……….tukaj

PIKIN ROJSTNI DAN (jaha / raziskuje / jaha in raziskuje)……….tukaj

 

Ostale tematike: 

ESCAPE ROJSTNI DAN……….tukaj

PRAZNOVANJE Z LADJICO PO LJUBLJANCI…tukaj

NARAVOSLOVNI ROJSTNI DAN……….tukaj

AKTIVNI PRAVLJIČNI ROJSTNI DAN……….tukaj

KUHARSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

PLESNI / PEVSKI ROJSTNI DAN……….tukaj

LEGO ROJSTNI DAN……….tukaj

 

 

PRAZNOVANJE PO MERI

Oziramo se na želje posameznikov in možnosti prilagajanja slavljencu.

Na rojstnem dnevu slavljenec-ka prejme tudi darilo društva, ki je vedno posebno in ga ne objavljamo, to je presenečeje. Je  naravno, izvirno in prijetno za otroško veselje.

V kolikor si želite izdelano vabilo, imamo nekaj variant vendar le v wordu, kjer  sami vpišete podatke in si sprintate, zadeva  brezplačna, le ob prijavi pišite, da si to želite.

Načeloma rojstne dneve fotografiramo. V kolikor si to želite in vam fotografije lahko predamo na cd ali ključek. Slike rojstnih dni ne objavljamo javno, ker so na njih naši “nečlani”, za katere dovoljenja o objavi nimamo.

angleščina v gibanju ČEŠMIN ŠAD MAVRICA  arboretum-otroško-igrišče  DSC04912

Priporočamo, da je slavljenec vsaj nekaj minut prej na lokaciji, za sprejem gostov.

Vaditelji 15-30 min prej pripravijo prostor, na vhode pridejo iskati otroke točno ob uri.

Hladilniki za shranjevanje torte je samo na lokaciji SKAKALNICA, priporočamo hladilne torbe.

Naši člani imajo 5€/popusta.

Priporočamo rezervacijo vsaj teden dni pred izvedbo, saj je potrebno lokacijo predhodno rezervirati. Vodena animacija traja 120 -130 minut. Po dogovoru s plačilom animatorja lahko tudi dlje. V animacijo lahko vključimo tudi vaše predloge.

Vsak slavljenec (če še ni) postane  član društva z vplačano članarino in izpolnjeno pristopno izjavo (lahko po e-mailu ali na licu mesta).

Rojstni dan lahko praznujeta tudi dva slavljenca hkrati. Cena se ne spremeni v primeru, da sta slavljenca v sorodu (dvojčki, bratje in sestre).

Plačilo lahko nakažete na račun društva ali plačate animatorju preko blagajniškega prejemka.

V kolikor želite v praznovanje vključiti torto, zanjo poskrbite sami + svečke, za (pribor, za rezanje in serviranje torte, poskrbimo mi …).

Za vse člane društva velja, da imajo 5€ odbitka pri ceni, v kolikor imajo  poravnano članarino,ki velja od septembra do septembra tekočega leta. Možno je koriščenje bonov.

Člani, oz. bodoči član (slavljenec), v sklopu plačila NI nezgodno zavarovan, prav tako njegovi povabljeni gosteje in posledično udeleženci animacije ne.

Animacijo lahko plačate na trr društva dan pred izvedbo: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON Pri plačilu navedite ime in priimek otroka, če je možno tudi animacija.

Možno je plačevati tudi vaditelju-ici na dan izvedbe, ta vam izda račun. Če so kakršne koli težave s plačili pokličite 031/314-870 za dogovor.

Ponujamo tudi profesionalno poslikavo obraza. 35€/animacijo.

Prijavite se lahko na info@sadmavrica.si ali 031/314-870.

Želimo vam, da uživate v naših animacijah, ki jih v večini izvajajo vaditelji in vaditeljice rekreacije aktivno, zavzeto in igrivo.

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!