ŠPORTNE POČITNICE

Športne počitnice so namenjene spoznavanju najrazličnejših športnih vsebin, preizkusili se bomo tudi v različnih športih.

Termin: Lokacija Cena
15. 7. - 19. 7. 2024
Športni park Vir (Domžale)
178,00€

DNEVNI PLAN

Ponedeljek: Igramo se spoznavne športne igre. Dan za žogo – spoznavamo športe z žogo: košarka, odbojka, nogomet,… Imamo ustvarjalno delavnico in ustvarjamo zapestne trakove. Organiziramo nogometni/košarkaški turnir.

Torek: Spoznavamo koordinacijske športe. S skiroji gremo na izlet (otroci imajo ta dan skiroje s seboj). Obiščemo kavarno v bližini (s trampolini) in gremo na sladoled. Imamo ustvarjalno-tehniško delavnico. Popoldan obiščemo pump-track stezo s skiroji.

Sreda: Katere športe poznamo, kjer uporabljajo loparje? Spoznavamo različno držo loparja in njihove oblike. Igramo se badminton, tenis, namizni tenis. Popoldan gremo v tenis center (Bernardi), kjer imamo tehniški turnir. Obiščemo tudi trampoline – igra in druženje. 

Četrtek: Zjutraj naredimo kolesarski poligon (otroci imajo s seboj kolesa). Urimo kolesarske spretnosti. Gremo na izlet s kolesom – kolesarimo na Krumperk in popoldan jahamo. 

Petek: Spoznamo rolkanje: prikaz in učenje. Otroci se tudi preizkusijo v rolkanju. Obišče nas učitelj rolkanja, bmx-a, skiroja (EZ3X). Imamo športni zlatolov (iščemo zaklad) in boj z vodnimi balončki.

Program se ves čas prilagaja vremenu. V primeru slabega vremena aktivnosti zamenjamo, nadomestimo oz. prilagodimo.

PRIJAVA

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

  • Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / ali spletni obrazec zgoraj)
  • Počitnice izvedemo ob vsaj 5 prijavah. O tem vas bomo obvestili nekje 3-5 dni pred izvedbo. 

Cena počitnic je zapisana v zgornji tabeli (odvisna od lokacije in predvidenih aktivnosti).

DOPLAČILA:

  • Toplo kosilo: 6,00€/otroka/dan

V ceno je vključeno: najem prostora, vaditelja, ustvarjalni in športni material, zajtrk in malica, sladoled.

  • Ob prijavi je potrebno plačilo avansa – 40,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: pocitnice

  • Avans se ob neudeležbi ne vrača in je namenjen kritju nastalih stroškov. 
  • Počitnice se plačajo po ceniku, objavljenem na spletni strani. Račun prejmete s strani računovodstva. 
  • Če ste se odločili, da počitnic ne boste obiskovali nam to sporočite čimprej na info@sadmavrica.si. Vplačan avans ostane društvu, za kritje administrativnih in organizacijskih stroškov. 

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. 

Osebe v društvu niste zavarovane. Zavarovanje urejate v lastni režiji.