KROMPIRJEVE POČITNICE (2. – 4. 11. 2022)

Program:

Prvi dan (v sredo) se bomo po zajtrku in ustvarjalnih delavnicah odpravili v Atlantis na bazen. Na bazenu se bomo igrali vodne igre, šli na tobogan,… Kosilo bomo jedli v Atlantisu. 

*Na bazenu ne bo potekalo učenje plavanja, le sproščena igra in uživanje v vodi. V kolikor vaš otrok še ne plava ni problema, se bomo prilagodili znanju otrok. 

Drugi dan (v četrtek) se bomo podali na pravo pustolovščino, saj bomo obiskali Turistično kmetijo Pod kostanji. Na kmetiji bomo spoznali njihove živali, kmečka opravila, negovali živali, jih hranili, crkljali in tudi jahali (če bo vreme dopuščalo). Naučili se bomo zamesti in speči domač kruh. 

*Prevoz na kmetijo je zagotovljen in vključen v ceno počitnic.

Tretji dan (v petek) pa bomo raziskovali Domžale. Odpravili se bomo v knjižnico, če bo priložnost bomo šli tudi v kino Domžale. Obiskali bomo bližnje parke in igrala. Kosilo bomo jedli v restavraciji Park Domžale.  

Termin Ura Lokacija Starost Obvestila:
2., 3., 4. 11. 2022 7:00 – 16:00 Skakalnica Domžale 6 let dalje  

*Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / spletni obrazec).

Za počitnice velja plačilo avansa – 30,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane društvu za pokritje računovodskih stroškov.

*Celotne počitnice: 150,00€ (za tri dni)
*Dnevni obisk: 55,00€

Drugi otrok iste družine ima 5€ popusta. Članarina je všteta v ceno.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo prvi dan. Naši člani imajo članske ugodnosti (cenejše aktivnosti). 

Počitnice vodi usposobljen animator.

Otrok v društvu ni zavarovan. Zavarovanje urejate v lastni režiji.