MOŽNE LOKACIJE – KOLESARSKI ROJSTNI DAN:

  • DOMŽALE: Poti ob Kamniški Bistrici

ČAS IZVEDBE: kadarkoli/domena

PRIMERNA STAROST: za otroke, ki znajo samostojno vozit kolo

CENA ANIMACIJE (vključuje 22% DDV):

  • do 10 otrok, 180€
  • do 18 otrok, 200€
  • 18+ otrok…po dogovoru glede na starost

CENA ANIMACIJE BREZ HRANE IN PIJAČE:

Minus 25€

HRANA: Vključena v ceno. Izberete med Sendviči ali sadje s sladkim grehom. Na voljo sok, voda, ledeni čaj. Slano pecivo. (Lahko pizza določene lokacije).

TORTA?:Ni vključena v ceno, lahko jo imate s seboj in seveda poleg vse kar k torti spada. (krožnike, pribor, svečke).

KAJ VKLJUČUJE CENA: Strokovno usposobljeni vaditelji/učitelji, animacija, hrana oz. brez, pijača oz. brez, ustvarjalni material, športni material, odsevniki

UGODNOSTI: Sorodnost za isto ceno omogočena. Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem koristi ugodnosti. V kolikor je slavljenec že član društva, koristi ugodnost 5€ popusta. Članarina je vključena v ceno. Na računu, ki ga prejmete po elektronski pošti je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina/animacija). Slavljenec dobi darilo.

KRATKA VSEBINA: Skupina otrok se odpravi na izlet s kolesi. Ob bistriška pot je čudovito doživetje kolesarskega podviga. Celotna skupina je označena z odsevnimi jopiči in primerno opremljena za kolesarjenje. (Obvezna čelada, izpravno kolo). V jesenskem in zimskem času,  je najprimernejši čas organizacije sobota ali nedelja, ker med tednom je ob 17 uri že tema. V času poletja je zadeva enostavnejša.

  1. TRASA: Če startamo pri stadionu se zapeljemo do vagona za Bistrico http://sadmavrica.si/nova/vagon-za-bistrico/ . 1. postanek. Hrana, pijača in ogled vagona. Sledimo smer Pšata, ogled malega živalskega vrta (gosi, puran, koze). Povratek nazaj ob bistriški poti do igral TEN-TEN. Igra na igralih, zaključek. Povratek k zbirnemu mestu.
  2. TRASA: Če štartamo od stadiona Domžale za Bistrico proti mestu (vse ob bistriški-neprometni poti). 1. cilj fitnes naprave. Kratek postanek (5-10 min). Sledimo naslednjemu cilji Pamp steza na Viru (20-30 min). Preizkusimo svoje spretnosti, malica. Nadaljujemo pot do Vir-otroški športni park. Igra na igralih (nogomet)…20-30 min proste ali vodene igre. Sledi povratek na lokacijo LIDL PARKIRIŠČE DOMŽALE. Parkirišče blizu Bistrice.

Po naročilu v animacijo vključimo tudi iskanje skritega zaklada in podobne aktivnosti.

NAROČILO: na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni.

Potrebujemo podatke:

  • IME IN PRIIMEK OTROKA:
  • LETNICA ROJSTVA:
  • VAŠ MAIL:
  • VAŠ TELEFON:

PLAČILO: Znesek nakažete na TRR društva .Naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za animacijo

Plačilo izvedete do pričetka ANIMACIJE oz.vsaj dan prej.

*Slavljenec v sklopu izvedbe postane tudi član društva in s tem koristi ugodnosti. V kolikor je slavljenec že član društva, koristi ugodnost 5€ popusta. Članarina je vključena v ceno. Na računu, ki ga prejmete po elektronski pošti je opredeljena tudi cenovna delitev (članarina/animacija).

ZAVAROVANJE: Udeleženec in njegovi povabljeni v programu izvedbe animacije niso nezgodno zavarovani. V kolikor želite dogodke še zavarovati to storite sami oz. nam pošjite seznam otrok in letnice rojstva. Strošek zavarovanja je na vaši strani.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si
Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA,

Mojca Grojzdek +386 31-314-870

DSC04318