AKTIVNE POČITNICE

Poletne počitnice bomo z otroci preživeli aktivno. 

Poleg najrazličnejših športnih aktivnosti bomo imeli tudi obogaten program, kjer obiščemo čebelarja, gremo na izlet s skiroji, ustvarjamo, iščemo skriti zaklad in se ohladimo z vodnimi balončki.

Termin: Lokacija Cena
26. 6. - 28. 6. 2024 (3 dni)
Športni park Vir (Domžale)
110,00€

DNEVNI PLAN

Sreda: Spoznamo se med seboj in se igramo družabne igre. Spoznamo različne igre z žogo in socialne igre. Na voljo bodo LEGO proste kocke. Zgradili bomo čebelo iz kock in se pogovarjali o življenju čebelic. Po kosilu obiščemo čebelarja (v bližini naše lokacije). Ogledamo si LEGO zgodbo. Ustvarjalne delavnice

Četrtek: Igramo se igre z loparji. Imamo ustvarjalno delavnico, kjer bomo ustvarili mozaik. Kaj je to in kako ga naredimo? Po kosilu gremo na izlet s skiroji na pump track stezo.

*Ta dan otroci skiroje pripeljejo s seboj. Glede na to, da gremo tudi v petek na izlet s skiroji jih lahko otroci do petka pustijo na naši lokaciji. 

Petek: Imeli bomo mobilni poligon (športni program). Obiščemo ribiško društvo Bistrica s skiroji in gremo na sladoled. Po kosilu iščemo skriti zaklad. Da se ohladimo bomo imeli boj z vodnimi balončki in ustvarjalne delavnice.

Program se ves čas prilagaja vremenu. V primeru slabega vremena aktivnosti zamenjamo, nadomestimo oz. prilagodimo.

Lokacija naših počitnic bo: Športni park Vir, Zoisova ulica 43, Vir, 1230 Domžale. Tu imamo na voljo notranji prostor, zunaj imamo veliko ploščad za športne aktivnosti ter igrišče z igrali. Na voljo imamo veliko športnih pripomočkov za raznovrstne športne igre, žoge za nogomet, košarko,… 

Sočasno poteka tudi program KOCKA POČITNICE, ki ga izvaja Zavod 1-2-3: povezava.

PRIJAVA

S klikom na spodnje zavihke se vam odprejo zavihki z podrobnejšimi informacijami.

  • Prijava na počitnice je obvezna (info@sadmavrica.si / 031 314 870 / ali spletni obrazec zgoraj)
  • Počitnice izvedemo ob vsaj 5 prijavah. O tem vas bomo obvestili nekje 3-5 dni pred izvedbo. 

Cena počitnic je zapisana v zgornji tabeli (odvisna od lokacije in predvidenih aktivnosti).

DOPLAČILA:

  • Toplo kosilo: 6,00€/otroka/dan

V ceno je vključeno: najem prostora, vaditelja, ustvarjalni in športni material, zajtrk in malica, sladoled.

  • Ob prijavi je potrebno plačilo avansa – 40,00€, ki ga nakažete na: ŠAD MAVRICA, Gubčeva ulica 9, 1230 Domžale, TRR: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: pocitnice

  • Avans se ob neudeležbi ne vrača in je namenjen kritju nastalih stroškov. 
  • Počitnice se plačajo po ceniku, objavljenem na spletni strani. Račun prejmete s strani računovodstva. 
  • Če ste se odločili, da počitnic ne boste obiskovali nam to sporočite čimprej na info@sadmavrica.si. Vplačan avans ostane društvu, za kritje administrativnih in organizacijskih stroškov. 

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo – povezava. Pristopno izjavo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju/ici. 

Osebe v društvu niste zavarovane. Zavarovanje urejate v lastni režiji.