ŠPORTNI DNEVI ZA VRTCE

  • Ostalo

Spoštovani,

tudi letos vam Športno atletsko društvo Mavrica ponuja izvedbo šolskih športnih dni, na katerih bodo glavna vsebina usmerjeno gibanje in določene športne aktivnosti.

Smo društvo, ki ima veliko izobraženega kadra s področja različnih športnih vsebin. Temeljimo na osnovah gibanja in razvoja motorike.

Na podlagi pedagoškega znanja in izkušenj s področja športa in s pomočjo strokovne ekipe smo razvili številne programe aktivnosti in tečajev za otroke, s pristopi, ki so otrokom zelo blizu in kažejo odlične rezultate. Aktivnosti izvajamo s prilagojenimi igrami, s pomočjo katerih otroke pripeljemo do želenega znanja.

V društvu imamo veliko športnih pripomočkov, ki jih s pridom uporabljamo. V tečajih drsanja, rolanja in rolkanja ponujamo tudi izposojo zaščitne opreme, med katero spadajo čelade in ščitniki. V primeru rolanja pa imamo tudi 15 parov nastavljivih rolerjev, ki jih s pridom uporabljajo tisti, ki nimajo svoje opreme.

Dodana vrednost naših aktivnosti je, da dodatno zaščitno opremo in izposojo pripomočkov v primeru naročanja aktivnosti po ponudbi na otroka ponudimo brezplačno.

Naslov aktivnosti šol.h Cena/otrok Kratko
ŠPORTNI DAN 4 5,50 € Delo po postajah, raznolike športne vsebine. Glede na število udeležencev formiramo ekipo vaditeljev, ki vodijo postaje. Uvedemo lahko tudi nabiranje motivacijskih nalepk in zagotovimo nagrade za najbolj aktivne z žrebom.
ANIMACIJA DRSANJA 4 5,00 € Osnove drsanja, drža telesa, za napredne skupine dodatna znanja drsanja. Igre, zabava, hokej in štafetne igre.
TEČAJ DRSANJA 5dni. /85 min/dan 35€/otroka Otroci spoznajo pravilen padec in vstajanje na drsalkah, držo telesa, odriv. Skozi igro z vadbenimi pripomočki utrjujejo, stabilnosti, koordinacijo in zaviranje. Izvajamo igre na drsalkah, poligone in hokej. Ob zaključku prejmejo medaljo, diplomo in nalepko v knjižico.
ANIMACIJA ROLANJA 4–5 4,00 € Osnove rolanja, drža telesa, padanje vstajanje… Za napredne skupine dodatna znanja rolanja. Igre, zabava, hokej in štafetne igre.
TEČAJ DRSANJA 5dni. /85 min/dan 35€/otroka Pravilen padec in vstajanje na rolerjih, drža telesa, odriv. Skozi igro z vadbenimi pripomočki utrjujejo, stabilnosti, koordinacijo in zaviranje. Izvajamo igre na rolerjih, poligone in hokej. Izvedemo tudi terenske vožnje v prometu. Ob zaključku prejmejo medaljo, diplomo in nalepko v knjižico. (zlati sonček)
POHODI 4 4,00 € Vodeni pohodi v bližini šole z dodano vsebino aktivnosti (kot primer iščemo skrite zaklade narave, OBIŠČEMO PRAVLJIČNO POT-PRAVLJIČNI ŠUMBERK, OBIŠČEMO KRUMPERK (grad), jahanje v kobilarni Krumperk (+3€/otr.) ).
PLAVALNI DAN 4 5,00 € Ekipa vaditeljev v bazenu izvede animacijo plavanja z zanimivimi in aktivnimi vsebinami plavanja in iger v vodi.

Ponudba velja za vrtce v Sloveniji. Vožnjo ekipe se plača ločeno 0,23€/km.

Odprti tudi za dogovore kar se tiče formacij, vsebine in cene glede na število mentorjev.

Za ponudbo lahko pišete info@sadmavrica.si ali pokličete 031 314 870.

Rezervcije špotnih dni vrtcev priporočamo vsaj 14 dni pred dogodkom.