ŠPORTAJMO/ REKREACIJA MLADI

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Program je namenjen šolskim otrokom. Saj tu beležimo, da se usmerjajo v določene športne vsebine, kot je nogomet, kolesarstvo, namizni tenis, tenis, judo, karate…

Le ti,  športne vsebine nekoliko preizkušajo, nato pa jih klubi kaj hitro pošiljajo na tekmovanja in preizkuse sposobnosti. Pojavljajo se celo zavračanja, češ ni dovolj spreten, hiter, vitek…ali pa ne želja po tekmovanjih pri otroku samem.

Mavrica je društvo, ki si želi v svojih vrstah predvsem vse otroke, ki si želijo gibati. Pomembno je, da se družijo in skupaj uživajo v gibanju. Strokovno usposobljen vaditelj-ica, jih bo vodil-a skozi korake gibanja in vsebino, ki bo večini ustrezala.

Skupina, ki jo gradimo je popolnoma mešane starosti. Za nas ni pomembno ali si hiter-a, počasen-a,  spreten-a, vitek-a, debel-a, …Važno je, da imaš voljo in strast, da se gibaš in si z nami. Skupaj bomo zmogli veliko in skozi celotno šolsko leto bomo postali dobra skupina.

 • Naše merilo je. Gibamo se in spoznavamo nove športne vsebine, jih preizkušamo se jih veselimo  in »športamo«. Naš okvirni plan je. Telovadnica je za slabe vremenske razmere, tam imam poligone, košarka, nogomet, odbojka, rolanje, rolkanje…Čim bolj temeljimo na prostem. Igrišča. OKVIRNO:Pozimi drsanje, sankanje, tudi bazen (seznam čas rezervni termin -nadomeščanja). Jeseni gozd, pomladi kolesarjenje, rolanje, poleti plavanje.

Cilj:

 • Zadovoljni mladi otroci, ki ohranjajo svoje zdravje, se družijo in veselijo.
 • Razvijati razvoj pri otroku in spodbujati posamezne spretnosti, ki bodo krepile njegovo samozavest.
 • Krepili bomo koordinacijo, hitrost, moč in spretnost.
 • Spoznavali bomo določene koncepte športnih vsebin, ki jih bomo skozi vadbeni proces lahko udejanjali. (košarka, nogomet, atletika, gimnastika, rolanje…)
 • <S SKUPINO športajmo se dobivamo tudi vsako sredo v Češminovem parku. Od 17-18:30 ure.  Skupaj smo od septembra do konca novembra, nato spet od marca do konca junija ali tudi čez poletje, če je interes. Skupaj  ŠPORTAMO v različnih aktivnostih (Prijavljeni dobijo na mali “kaj dogaja” in kaj s seboj- tenis, baminton, košarka, kolesarjenje, bowling, jahanje, ples,rolanje, skate, plavanje …)

  CENIK REKREACIJA MLADI:Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani  združeno,  vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si. obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.

Termin: ko se nabre skupina vsaj 5-ih otrok se domenimo kje večini ustreza in se srečujemo na igriščih,stadionu, parku.

Trenutno zanimanja : 2 (marec 2019)

 • 1x tedensko vadbo (60 min), znaša 18€/mesec/…(ddv)
 • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec (ddv)
 • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 6€/vadbo.
 • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino, ki znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
 • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
 • v času podaljšanega bivanja vaditelji učence pobirajo v razredih.
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!
 • OSNOVNI NAPOTKI:TELOVADNICA:
  • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto. Smo notri v času zime in ko je slabo vreme. Če je vreme ok, smo zunaj na igrišču šole oz. okolici.

  NA PROSTEM:

  • Naj pridejo oblečeni v športna oblačila, s seboj plastenka vode, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto, anorak. Dodatna oprema po potrebi naj bo kompletno opremljena, oz., če česa nimate javite in vam skušamo priskrbeti (kolo, skiro, rolerji, rolka…)

  Vadbi se lahko priključite  kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo. info@sadmavrica.siVsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo-otroci, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.V sklopu plačila članarine udeleženci prejemajo knjižico za motivacijo-če želijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), niso pa nezgodno zavarovani.OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno, da pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanjuMednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).ZAVAROVANJA:

  • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
  • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
  • S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
  • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje (prireditve), …

  POSEBNOSTI:

  • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
  • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
  • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

  Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.siPRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

 

 

 

 

pozimi drsamo

kolesarimo