ŠAD MAVRICA TUDI V SKRBI ZA ČISTO OKOLJE

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!
Šad Mavrica je eno od športnih društev, ki želi otrokom na čim bolj igriv način privzgojiti veselje do gibanja in eno od redkih, ali celo edino, ki vidi svoje poslanstvo še nekje drugje.
Z občasnim ponujanjem sadja, zelenjave in drugih zdravih priboljškov ob koncu vadbenih ur, želimo otroke seznaniti tudi z zdravim načinom prehranjevanja.
Nemalokrat so otroci nad tem tako navdušeni, da doma o tem podučijo še svoje starše in kmalu že sami poskrbijo za to, da se v njihovih športnih nahrbtnikih znajdejo zdravi priboljški.
V letošnji vadbeni sezoni pa smo se v društvu odločili iti še korak dlje. Otrokom želimo približati tudi skrb za čisto okolje, zato bomo naše vadbe obogatili tudi z raznimi zanimivmi in inovativnimi igricami na to temo. Predvsem želimo otroke napeljati k razmišljanju, kako bi v našem vsakdanjem življenju uporabljali manj plastike (vrečke, plastenke,…), saj ravno ogromne količine le te, postajajo vedno bolj zaskrbljujoč problem v skrbi za okolje.
Prepričani smo, da bomo s takim pristopom naredili nekaj dobrega tako za otroke kot tudi za naše okolje. Ne dvomimo, da nas boste starši, druga društva, podjetja in posamezniki podprli v našem delu in prizadevanjih.
V kolikor Vas zanima priključitev k projektu Vas vabimo, da nam pišete na info@sadmavrica.si
PRIVOŠČITE IS DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!
Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!