PRVOMAJSKE POČITNICE

PRVOMAJSKE POČITNICE V DOMŽALAH IN DRUŽINSKE PRVOMAJSKE NA MORJU (preko agencije 4evertrevel)
TERMIN: 29., 30.4. in 3.5.2019/ žal zaradi premalo prijav počitnice odpadejo.
ČAS IZVAJANJA: 7:00-16:00
ZBOR: Zavod za Šport in rekreacijo Domžale, Kopališka 4, 1230 Domžale. 1 nadstropje, sejna soba oz. zunaj pred stavbo (igrala).
POGOJ IZVEDBE: Vsaj 6 prijavljenih za celoten dan
UGODNOSTI: člani na celotne počitnice 5€ popusta, 2. otrok iste družine priznamo 3€ popusta dnevno in na celotne 5€popusta. 3. otrok -10%
Doplačila: 4.5€ kosilo, 6€ vstopnina Atlantis (2.dan)
dan izvedbe 29.4.2019 30.4.2019 3.5.2019
cena/ dnevno 23€/dan 30€/dan 23€/dan
cena celoten program 68€/3 dni, člani 63€
Kratka vsebina ŠAD MAVRICA- skozi ves dan Preživimo dan v gozdu. Po jutranji malici se odpravimo v gozd. Spoznamo leskove veje, jih obdelujemo in izdelamo orožje kot je sulica. Raziskujemo in se učimo kako preživeti v naravi. Zakurimo ogenj in si pripravimo kosilo. Izdelujemo naglavna pokrivala in dodatke z naravnih materialov (venčki, kape…). Če bo dež bomo program prilagodili z aktivnostmi pod streho-nadstreški. Otrokom bomo predstavili DIABLO, ki se ga bodo aktivno učili in pletli bomo zapestnice in si izdelali fračo. Preživimo dan na potovanju. Z avtobusom gremo v Ljubljano na obisk Olimpijskega muzeja. Spoznavamo zgodovino. Gremo na plavanje v bazen Atlantis. Dan preživimo športno. Preživimo dan v vagonu. Dejansko se nastanimo v vagonu za Bistrico in tam uživamo dan. Piknik s pripravo hrane. Žar mojster. Ustvarjamo, se veselim, si gremo ogledat “mali živalski vrt”, ki je v bližini  Spoznali in igrali se bomo tudi z DIABLO. Dan bo poln doživetij in presenečenj.
dopoldanska dej Gozd-oblikovanje lesa, spoznavanje osnov /orožje, orodje, ogenj/ piknik v naravi Potovanje z avtobusom, muzej športa, zgodovina športa Vagonček-ustvarjalnice, piprava hrane, peka-žar mojster
kosilo 13:00gostišče park na poti -btc city pripravimo sami
popoldanska dej Raziskujemo, se igramo, učimo v naravi, reka Bistrica Atlantis-plavanje, igre v bazenu Kmetija-živalski vrt/diablo
OPOMBA: Vsak dan mali nahrbtnik v katerem je plastenka vode, kapa s šiltom, trak proti vetru, vetrovka. Kosilo naročimo, denar za kosilo naj imajo otroci s seboj (5€). S seboj imate rezervna oblačila. Primerna obutev vremenu in aktivnostim (2 dan brisača, koplake). 2. in 3. dan zaščitite otroke proti klopom že pred odhodom na aktivnost.
Lokacija odhoda: Načeloma bomo na zborni točki. Če drugje dobite prijavljeni sms sporočilo.

PRIJAVE: Prijavite se na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni. ali se vpišete spodnji obrazec.

Počitnice izvedemo, če bo vsaj 6 prijavljenih otrok v nasprotnem primeru počitnice odpovemo.. Prijavljene obvestimo o izvedbo 3-5 dni pred izvedbo.

Potrebujemo podatke:

IME IN PRIIMEK OTROKA:

LETNICA ROJSTVA:

VAŠ MAIL:

VAŠ TELEFON:

POSEBNOSTI oz. OPOMBA:

PLAČILO: Znesek nakažete na TRR društva  (plačilo avansa-rezrevacije 40€) Namen: avans/Ime in priimek otroka/ ime počitnic (indijanske počitnice datum).

Naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za počitnice (indijanske datum), SKLIC: nrc.

Celotno ali del plačila izvedete do pričetka počitnic, vsaj dan prej.

ZAVAROVANJE: Udeleženec v počitnicah ni nezgodno zavarovan. V kolikor želite otroka zavarovati to storite sami.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si
Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA,

Mojca Grojzdek +386 31-314-870

 

Skrbimo za okolje
ustvarjamo
se igramo in uživamo na prostem
izdelujemo in preiskusimo

izdelamo
preživimo